Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Christian Nielsen

Christian Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Hvem plejer sit EGO

*....nok mest for naboerne hvoraf de fleste sjovt nok er positive overfor projektet: * Hvis naboerne får udgangsforbud pga. risiko for nedstyrtende istapper, så falder positiviteten sandsynligvis.

28. feb 2019 8:45Teknik- og miljøudvalg godkender 320 meter højt Bestseller-tårn

Re: Trailer

Mads Aarup, Jeg er ikke helt enig i, at 1000km ved 80km/t er rekordforsøg. Ferieture med trailer eller campingvogn er jo ofte med 2 chauffører, der kan skiftes til at køre. Og med næsten selvkørende biler er det absolut ikke mere usikkert end at køre 130 km/t.

23. jan 2019 9:36Batterivogn sikrer rullende strøm til elbiler

Naturlige udfordringer såsom

Naturlige udfordringer såsom vind er der taget højde for, men der er jo mange andre løjerlige parametre derude, der kan udfordre anlæggene: Fuglekolonier, insekter, fisk, hvaler, alger, (u)både med uopmærksomme kaptajner etc.

11. dec 2018 9:51Norsk rådgiver om flydende solcelleanlæg: Det her vil knuse alt andet på pris

Re: 790.000 hektar ..

.. der med sædvanlig journalistsnilde omregnes til omkring 987.000 fodboldbaner. ;-) Der er jo ikke mange i dag, der har en fornemmelse af størrelsen på en fodboldbane! Næh, det er meget mere aktuelt at omregne det til et antal Counter Strike baner (det er et e-sports spil)….

26. nov 2018 12:41790.000 hektar skov er gået tabt i Brasilien på under et år

Re: Meget lavt kredsløb

Hvis Teslaen derude har jydekrog, så kan den vel trække de dalende satelitter på plads i tide...

20. nov 2018 12:26Elon Musk et skridt nærmere gigabit-internet fra verdensrummet

Hatten af for Tesla

Det kan kun give respekt hos mig, at Tesla laver en tilbagekaldelse. Til sammenligning kan oplyses, at FORD har produceret bilmodellen Ford Kuga, 1,5 ecoboost i 3 år, med seriøse rystelser ved acceleration/belastning! FORD har blot valgt at kalde det en "egenskab"- som ikke er reklamationsberett...

3. apr 2018 15:52Problemerne hober sig op for Tesla

Re: Endelig en færge som sejler hele tiden.

Kan man ikke placere motorvejen i en korridor af en slags, som ligger på landjorden? Det er vel billigere end at lave bore en tunnel? En lukket eller halvåben korridor med solceller som tag, og beplantning til at skjule den. Kan I samsingere mon acceptere det? Hvis I vil have en til- og afkørsel...

26. mar 2018 12:35Hastig ny Kattegat-plan: Vejdirektoratet fik to uger til ny analyse

Bilinspektørers uddannelse

Flere er på dette alt for tidlige tidspunkt ude med teorier - så her er endnu en: Den selvkørende bil vurderede, at det bagved kørende køretøj ikke ville kunne nå at standse i tilfælde af hård opbremsning. Derfor beslutter bilen at lave en nedbremsning, der "kun" koster et menneskeliv. Passageren...

21. mar 2018 9:26DEBAT: Hvor sikre skal selvkørende biler være?

(også selvom der ifølge reglerne er højrevigepligt -

Til Bjørn Godske: Mig bekendt så er der i de fleste lyskryds opstillet skilte med Ubetinget Vigepligt på den ene af vejene (se evt. google street view).

15. mar 2018 9:56Jeg elsker færdselsloven! Sådan - så er det sagt.

Skolebørn af forældre med en dieselhakker får det svært!

Jeg frygter, at mange børn går en hård tid i møde. Pludselig en dag er det ikke velset, at blive afleveret ved skolen i en dieselhakker. De frelste og deres børn vil snart kigge skævt til "børn af dieselhakkere" Og en dag kommer turen også til "børn af benzin osere" Tænk lige over det næste gang ...

1. mar 2018 9:06Folketinget overvejer forbud mod dieselhakkere