Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Søgaard

Jesper Søgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Udbredelse?

Der er godt gang i snakken omkring sikkerhed (ganske som forventet) så den vil jeg ikke blande mig i. I stedet så synes jeg vi har et problem i dag med de kontaktløse kort som også vil være der med ringe, armbånd mv. Når jeg går i en butik og gerne vil betale med mit kontaktløse visadankort så læ...

2. sep 2016 8:51Udskift kreditkortet med verdens første NFC-fingerring

Fiskekutter

Jeg mener at have hørt at i fredstid skal denne klasse have reflektorer monteret på skroget for at andre skibe ikke skal tro at det er en fiskekutter.

1. jun 2016 14:26GRAFIK: Her er USA's nye sejlende krigsmaskine USS ZUMWALT

Re: forøget brændstofforbrug

Mit bud vil være at EGR ventilen lukker mere udstødningsgas ind i motoren som forbrændes igen og nedsætter forureningen. Det gør dog samtidig at effektiviteten i forbrændingen falder og bilen derved bruger mere brændstof.

18. apr 2016 12:33Softwareopdaterede VW-dieselbiler sviner lige så meget som før

USA og forkortelser

Igen må man tage hatten af for det amerikanske forsvars brug af forkortelser. Locust = græshoppesværm. Man foranlediges næsten til at tro at det fulde navn tilrettes til forkortelsen!

23. feb 2016 8:58USA vil teste store sværme af autonome krigsdroner til sommer

Re: Igen er Danmark bagud.....

Det er som sådan også meget fint og det er jo netop argumentet hver eneste gang man skal indføre ny overvågningsteknologi. "Har du ikke noget at skjule så berører det ikke dig". Der er bare ingen af beslutningstagerne som overvejer, at det er en glidebane. Nu bliver skridtet til CCTV, som de har ...

25. jan 2016 13:40GRAFIK: Sådan registrerer politiet din nummerplade

Nej tak

Jeg har på ingen måde lyst til at automatisk overvåget, hvis min bil holder parkeret på gaden eller jeg kører 45km/t i en byzone. Kan de have samtlige nummerplader liggende lokalt i bilerne så kan jeg måske leve med det, men min nummerplade skal ikke gemmes i 24 timer på politiets server med geod...

25. jan 2016 13:14GRAFIK: Sådan registrerer politiet din nummerplade

Re: Det er ikke godt nok

Ro på, Henrik. En direkte sammenhæng mellem chiptuning af biler og for tidlig død kan vist ikke påvises! Hvis man ønsker at minimere for tidlig død så er det nok bedre at forbyde brændeovne, rygning og gamle dieselbiler.

19. nov 2015 8:34Trafikstyrelse stopper ulovlig chiptuning af biler

Re: Har vi nogen at skyde efter?

Som det ser ud i dag har vi ikke brug for artilleri, da der ikke er udsigt til at vi kommer til at kæmpe på landjorden med en fjende vi ikke kan holde nede med støtte fra luften. Spørgsmålet er måske nærmere hvad man kan få for pengene i droner og fly som er mere alsidig og kan dække 95% af de op...

22. okt 2015 11:38Stort set intet fungerende dansk artilleri tilbage

Nemt

Det er jo nemt - så lad være med at bygge den! Hvis ikke der er incitament nok til at tage Femern-forbindelsen hvis Storebæltsbroen er gratis, så er det jo ikke en god idé til at starte med! Jeg har efterhånden læst flere modargumenter end argumenter for og projektet bliver bare dyrere og dyrere.

8. okt 2015 8:20Femern-tunnel forhindrer, at bilisterne kan køre gratis over tilbagebetalt Storebæltsbro

Godt forklaret

Er enig med John Niss Hansen ovenfor. Det er et rigtig godt indlæg som tydeligt forklarer fænomenet overlydsbrag. Rigtig god læsning!

15. sep 2015 15:10Spørg Scientariet: Hører piloten på et overlydsfly braget af lydmuren?