Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Morten Thomassen

Morten Thomassen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Ulige fordeling?

Det undrer at når man ser på et kort med placering af vindmøller i Danmark så er der ikke en eneste i Nordsjælland eller langs Nordsjællands kyster. Der blæser det vel også. Kan det hænge sammen med at der bor de rige og magtfulde der ikke ønsker flotte vindmøller i baghaven?

7. mar 2019 8:55Hofor melder sig som havmølle-ejer: Undersøger to projekter i Øresund

Mariager fjord

Til orientering så er næsten alt spildevand fra Mariagerfjord kommune idag ført til et centralt renseanlæg beliggende i Hadsund. Derfra ledes det rensede vand ud i Kattegat. Fjorden er således fri for bidrag fra hele kommunens husstandsspildevand. Det har dog ikke været tilstrækkeligt til at fjor...

9. feb 2019 21:13Vandmiljø-rapport: Alle andre faktorer end kvælstof har kun minimal betydning

F1 er jo en god forretning

Så hvorfor skulle Kbh. kom. bidrage med så meget som en jante til arrangementet. F1 burde betale for at låne gaderne til et grand prix.

22. sep 2018 15:10Slut med Formel 1 i København: Frank Jensen har trukket sin støtte

Fleksibel afregning min bare ...

Foreløbig har det bare medført at elselskaberne skruer prisen op i det tidsrum hvor man ikke kan undgå at bruge strøm. Fleksibel afregning er således blot, indtil videre, blevet en energiselskabsstøtteordning.

16. dec 2017 19:32Endelig: Fleksibel afregning åbner for mere grøn strøm i energisystemet

Det er kontingent

Købet af kampfly er en farce. Valget et politisk skuespil, hvor de andre bydende var statister. Betragt købet som et kontingent for fortsat at deltage i NATO klubben. Udelukkende for at tilfredsstille USA. Og nej jeg kan ikke dokumentere det, men jeg har det svært med at vi skal bruge så mange pe...

24. nov 2017 18:00Enhedslisten trykker pause: Kampfly skal til debat igen

Vi er nemme at bedrage

Danmark har i mange år fået særlige indkøbsvilkår hos bilproducenterne pga. de høje bilafgifter. Så hvad sker der mon når bilafgifterne sænkes? Jeg tænker at producenterne stille og roligt hæver priserne med et tilsvarende beløb. Men lad os se på priserne om 1-2 år. Vi skal jo have biler da offen...

22. sep 2017 18:25Analyse: Chancen for miljørigtige bilafgifter blev (næsten) forpasset

En hån mod det øvrige samfund

En hån mod kommuner der investerer milliarder i at sikre et bedre havmiljø. Nu bliver miljøgevinsten foræret til nogle få havdambrugere der vil kunne svine uden konsekvenser. Man burde i stedet have fokus på at udvikle de miljørigtig løsninger på land hvor det er muligt at rense effektivt.

26. maj 2017 21:40Flere havbrug kan skade Kattegats dårlige havmiljø endnu mere

Har dette betydning for grundvand?

Glyphosat finder jo lystigt ned til vort drikkevand. Iøvrigt en skandale at der findes separeringsteknikker som man blot ikke bruger. Det er som om alt hvad der er vanskeligere end at dumpe gylle på markerne er for kompliceret for landbruget. Økologisk produktion og højere priser NU!

9. feb 2017 15:52Zinkbombe hober sig op: Hvornår får jorden nok af tungmetal fra danske svin?

Re: Affred den totalt og riv det makværk ned!

@Carlsen Hvis de "stakkels" ingeniører mener at de bliver stillet en opgave de ikke kan løse, så bør de sige nej til den i stedet for at nosse rundt med dårlige løsninger og dårlige undskyldninger. Mener du virkelig der ikke er ingeniøransvar i byggesager?

24. jan 2017 16:08Ombygning skal redde Vikingeskibsmuseet

Re: Affred den totalt og riv det makværk ned!

Herr Carlsen. Tror du ikke der har medvirket ingeniører under opførelsen af vikingeskibsmuseet? Det tror jeg. Men de har åbenbart ikke været deres ansvar bevidst da de fastlagde betonstyrker mv. Eller osse har de blot brugt de gængse byggemetoder på det pågældende tidspunkt. Ingeniører har i enhv...

24. jan 2017 14:06Ombygning skal redde Vikingeskibsmuseet