Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Roberto Saldo

Roberto Saldo

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Solceller er spild af materialer i vores land

:o) Der må være andre steder de kan være mere effektive. Med mindre de blot skal bruges som bæredygtighedspotensforlænger, så er deres effektivitet naturligvis ligegyldig. Jeg tror først det bliver godt når energien fra cellerne bliver brugt til at fremstille andre solceller, ellers er det spildt.

5. feb 2018 8:43Forskere: Vi skal have ti gange så mange solceller som i dag

Mærkelig konklusion

Statistik er taknemmelig, man kan vise hvad som helst. Folk kører til og fra arbejde for at betale deres overdyrehuse og er i stigende grad tvunget længere og længere bort.

2. feb 2018 9:33Biltrafikken vokser massivt

Re: Det kan de allerede!

Alt andet lige vil en effektivisering være at foretrække. Bare at montere et større batteri giver kun problemer på længere sigt, hvis fex alle har en batteribil og der er begrænsede elressourcer.

8. jan 2018 8:48Forskere vil fordoble elbilers rækkevidde med silicium-batterier

Re: Tænd sluk ur

Desværre er der intet at spare. Alle pærer er allerede LED, og maskinerne skal være klar til at blive tømt når man kommer hjem forpuster kl 17. Besparelsen er kun realiserbar for ensomme nørder. Man kunne selvf udskifte det gamle induktionskomfur til gas ...

5. jan 2018 9:27Nu løbes det fleksible elforbrug omsider i gang

Re: En lastbil har brug for moment!

Der er ingen dieselbiler der er bedre. Det er trykladningen der leverer varen, ikke brændstoffet. En diesel uden trykladning er en snegl :o)

20. nov 2017 13:27Tesla truck: 32 ton med 100 km/t på 20 sekunder

Re: En lastbil har brug for moment!

En flad momentkurve er da rar at have, ellers må man finde sig i fast fart.

20. nov 2017 10:36Tesla truck: 32 ton med 100 km/t på 20 sekunder

Noget køberne er

Noget køberne er interesserede i er en lav fejlfreks, ikke en diciplin Tesla normalt vinder nogen præmier i, en gammeldags dieselmaskine er ret stabil på det område. Private købere kan lokkes med fart og blanke ting, ikke så meget vognmænd.

20. nov 2017 10:08Tesla truck: 32 ton med 100 km/t på 20 sekunder