Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Birger Nielsen

Birger Nielsen

Kommentarer

Re: Tak - jeg var ikke klar over

..men af de 40 % er det en meget lille del som kun kan anvedes til energitræ.. I en situation, hvor vores klima er belastet af co2 udledning, kan man så tillade sig at tale om rentabilitet? Det er vel ikke til at komme udenom, at det kommer til at koste kassen at få genskabt en fornuftig ...

19. aug 2019 17:41Professorer: Danmarks afbrænding af træ er løbet løbsk

Tak - jeg var ikke klar over

Tak - jeg var ikke klar over at der kun er tale om 'overskudstræ' der bliver brugt til biomasse :) Og hvis træet ikke kan gøre nytte på anden måde, så er det nok en fornuftig løsning.

19. aug 2019 17:18Professorer: Danmarks afbrænding af træ er løbet løbsk

Jeg må vist misforstå noget,

Jeg må vist misforstå noget, for det virker på mig som om nogen ønsker at undskylde afbrænding af træ med at der samtidig plantes tilsvarende mere skov! Ville det ikke være bedre for co2 regnskabet at lade være med at brænde træ af og samtidig plante mere skov?

19. aug 2019 17:03Professorer: Danmarks afbrænding af træ er løbet løbsk

Eller skal jeg uftrykke mig

Eller skal jeg uftrykke mig mere konkret- det er latterlig at spørge ingeniører et spørsmål som ikke forudsætter andre vidensgrene som ikke har specielt med ingeniør viden at gøre. Måske har jeg overset de mange smileys - men f.tks. at inddrage klassisk musik i sine argumemter. jeeeezzzz

1. aug 2019 15:45En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Re: Er tastefejl lavet af atomer?

Troede osse det var hvad jeg hintede til - men det er måske misforstået?

1. aug 2019 15:31En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Hvornår er noget

Hvornår er noget ingeniørkunst - hvornår er noget filofofi?

1. aug 2019 14:05En 5-årig spørger DKs klogeste: Er Siri lavet af atomer?

Tak for det Flemming :) Min

Tak for det Flemming :) Min mistanke var osse at når jeg kunne ræssorere noget logik ud fra det skrevne, så var årsagen nok at finde i, at det var mere kompliceret end som så. Især i betragtning af de allerede indkomne indlæg. Men nysgerrig forbliver jeg ltid :)

31. jul 2019 10:38Dansk grundvand lider under årelang tørke: Sparekrav lige om hjørnet

En anden ting jeg synes er

En anden ting jeg synes er interessant hvis nogen kan belyse er det som i artiklen nævnes som forurening med saltvand, når grundspejlet sænkes. Igen, er det ikke en situation vi hyppigt vil opleve og hvorfor har vi ikke salt grundvand? Eller det har vi måske omkring kystnære områder? Og så er det...

31. jul 2019 9:55Dansk grundvand lider under årelang tørke: Sparekrav lige om hjørnet

Hvis der kun skal 2 års tørke

Hvis der kun skal 2 års tørke til at udtømme grundvandsreservoirerne, så lyder det for mig ret skrøbeligt. Kan det være rigtigt og det må da i så fald være sket jævnligt!?

31. jul 2019 9:46Dansk grundvand lider under årelang tørke: Sparekrav lige om hjørnet