Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jørgen Dürke Hansen

Jørgen Dürke Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Skal den her lov også gælde

Skal den her lov også gælde for de nuværende indregistrede biler? Hvis man læser artiklen på JP https://jyllands-posten.dk/livsstil/biler/... Så vil det betyde at ALLE personbiler skal have det her installeret senest i 2024. Hvordan har man tænkt sig at det skal gøres i f.eks en gammel Ford A, ja...

22. apr 2019 16:19EU klar med kompromis: Hastighedsbegrænsning i biler bliver valgfri

Re: Sjusket artikel.

Og hvem er det lige staten er???? Det er os alle danskere. Så det der er sket kommer til at koste os alle sammen ca 150 kr. extra. Det er sjusk og manglende opfølgning fra de ansvarlige tilsynsførende.

12. okt 2017 6:28Forsker om Niels Bohr Bygningen: »Det er fuldstændig uhørt«

Re: Hvad med solceller?

Så bliver det jo rigtig sjovt når nu prisen på batteri kapacitet bliver så lav at folk i massevis sætter det på deres solcelle anlæg, og dermed ikke leverer strøm ud til nettet, men kun trækker strøm fra nettet når deres egen produktion ikke er tilstrækkelig. Hvis nettet ikke kan klare dette er ...

12. jul 2017 4:05To spritnye vindmølleparker skal drive Apples datacentre

Hvad med solceller?

Når nu de skal bygge et sådant industri anlæg, så kunne man med fordel forlange at tagfladerne blev dækket med solceller.

11. jul 2017 11:32To spritnye vindmølleparker skal drive Apples datacentre

1,5 krone i bøde

Hold da op. Det skal nok afskrække folk fra at medtage en sådan telefon. Mon ikke artiklen på norsk er mere korrekt. 1.5 million i bøde😊

18. okt 2016 12:09Norwegian indfører totalforbud mod Samsung-telefon

Re: Kun få køer blive mætte af 1 datacenter mindre

Undskyld mit spørgsmål. Siden hvornår er køer begyndt at producere metal ? 😇

11. okt 2016 6:17Minister: Flere datacentre på vej til Danmark

Re: Jeg hader at trække terrorkortet

Jeg glemte lige at nævne, at på grund af disse mekaniske pumper var det også forbudt at parkere dieselbiler med gearvælgeren sat i et gear, idet bilen så kunne starte hvis den fik et skub.

6. aug 2016 10:49EU udvikler elektromagnetisk våben mod farlige bilister

Re: Jeg hader at trække terrorkortet

I gamle diesel biler med mekanisk pumpe, er alle pumper mekaniske, og uden elektronik. Jeg har selv haft en sådan bil, selv laderegulatoren til vekselstrømsgeneratoren var et mekanisk relæ. Det eneste elektroniske var bilradioen, og den kan man nok undvære i en flugt situation. Men hvad med ældre...

6. aug 2016 10:40EU udvikler elektromagnetisk våben mod farlige bilister

Hvorfor kommer de på blokvogn.

Hvad er begrundelsen for at transportere de nye letbanevogntog på blokvogn? Kunne de ikke spænde en trækker foran og lade dem transportere via jernbanenettet, de har da ikke en sporvidde der er forskellig fra standard tog?

26. jun 2016 12:30VIDEO: Første letbanetog ankommer til Aarhus

En fejl

Stofa lukkede ikke for de analoge kanaler i 2014. Det sker her i september måned 2015. Har lige fået brev fra dem om det sker.

20. aug 2015 19:08YouSee lukker det analoge tv-signal