Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Frank Dahlin

Frank Dahlin

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Hvem i helvede...

Er der gearvælger i Tesla? Det er vel ikke gearvælger - der er såvidt jeg husker en fast gearing. Så nok mere præcist mere en retnings/standby vælger. :-)

20. aug 2019 15:06Amerikansk flåde dropper berøringsfølsomme skærme efter dødsulykker

Man kunne f.eks. starte med

Man kunne f.eks. starte med at give alle de solcelle anlæg man teknisk har begrænset til 6kw peek lov til at producere alt hvad de kan - og give lov til de udvides.

20. jun 2019 14:00Regeringsforhandlinger sætter historisk klimamål – men ingen ved endnu, hvordan det skal nås

Savnede forklaring på hvordan

Savnede forklaring på hvordan man fik den af prammen indtil jeg så videoen. :-) (Det kunne måske godt fremgå af teksten også). Jeg savner også en forklaring på hvorfor det er nødvendigt med en 500.000.000 kr betonklods når resten fint kan være kampesten? Og utroligt det ikke kan betale sig at b...

17. jun 2019 12:527.000 ton molehoved støbt i Polen – nu skal det sejles til Hanstholm

Re: Nogle af observationerne

Det jeg finder interessant her fra konspirationsvinklen er, hvor tydeligt det illustrerer, at konspirationsteoretikerne fra starten af har været helt galt på den. Men men det er jo netop for et forsøg på at få os til at tro de er åbne og dermed kan de sige som dig at de jo intet skjuler.....

29. maj 2019 11:39Efter nye radarsystemer: Amerikanske piloter ser stadig flere UFO'er

Der er jo nærmest skjult skat

Der er jo nærmest skjult indkomst skat - for det er jo os forbrugere der får lov at betale i sidste ende. + moms. Som statsborger havde jeg hellere set udbuddet gik på bedste dækningsforhold til den bedste slutbruger pris. Og licensen kunne så iøvrigt være gratis.

1. apr 2019 13:19TDC vinder 14 af 20 nye mobilfrekvenser – betaler 1,6 mia.

Hvor meget "process" skal det

Hvor meget "process" skal der til før der er process afgift? En ladestander omsætter vel energien fra nettet til energi elbilen kan benytte? - Hvorfor er det mindre afgift fritaget end når el bruges til at omsætte råolie til et produkt fossil biler kan benytte.

12. mar 2019 11:20Strøm til elbiler bliver langt dyrere end strøm til olieraffinaderier

Re: Affaldsforbrænding er en god idé

Er det!? Hvor mange år mon der går før vi tænker tilbage på os tosser der brændte råstoffer som vi ikke selv kan genskabe?

8. jan 2018 11:26Energistyrelsen: I 2025 vil Danmark mangle forbrændingsovne til affald

Re: Forsyning...

Toyota prøver fortsat at sælge hybrid (uden plugin mulighed) som en fordel!? Hvorfor må man ikke også kunne lade hjemme?

28. nov 2017 12:34Bilproducenter går sammen med tankstationer for at skabe netværk af hurtigladere til elbiler.

Gemmesteder

"Fængselscellerne har hverken store fuger eller fodlister."* Fint, men hvorfor radiator frem for gulvvarme? Sådan en radiator kan bruges til både gemmested og måske våben ? Men ja det minimerer naturligvis det antal steder de skal lede.

27. sep 2017 11:12Danmarks sikreste fængsel låser døren grundigt

Re: Uheld i 2021

Albert Nielsen skrev: Et menneske har forresten til tider bedre muligheder end en autonom bil for at planlægge sin reaktion i en krisesituation. For nogle år siden kørte jeg kø-kørsel på en motorvej. I bakspejlet havde jeg observeret, at føreren af bilen få meter bag mig kiggede på sin passager, ...

27. feb 2017 11:00Ford dropper semi-selvkørende biler: Ingeniørerne faldt i søvn