Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Kjeld Hansen

Kjeld Hansen

Kommentarer

Re: Det er bestemt ikke nogen glædelig dag

Til syvende og sidst drejer det sig udelukkende om værdier og adgang til teknologier. Penge er for fremtiden total ligegyldige i det spil. Dem som for fremtiden råder over teknologien har magten.

14. maj 2015 14:26Universal Robots solgt for 1,9 mia. kroner

42.000 langtrækkende droner...

Til både overvågning og kamp-operationer. Koblet sammen i et netværk vil de kunne opnå nærmest total kontrol i det område de befinder sig. Lidt uhyggelig.

14. maj 2015 14:13Kina bygger 42.000 militære droner

Re: tillykke

Penge betyder intet i sådanne handler. Det er fremtidens værdier, som det handler om.

13. maj 2015 17:08Universal Robots solgt for 1,9 mia. kroner

Det er bestemt ikke nogen glædelig dag

Kineserne har forlængst forstået det. Opkøb af fremtidens teknologier er nøglen til fremtidig velstand og rigdom for en nation. En teknologisk fremtid i Danmark er slut før den begyndte.

13. maj 2015 17:06Universal Robots solgt for 1,9 mia. kroner

Hvorfor ikke bare købe Cessna propelfly...

"Men flyet er designet med stealth-egenskaber, hvilket gør det til et over-the-horizon-kampfly (som kan angribe fjendtlige enheder på store afstande, før det selv opdages, red.)" "Derimod kommer flyet næppe til at indgå i egentlige ‘dog-fights’ mellem kampfly, som man kender dem fra filmen &#039...

19. apr 2015 4:19Lockheed Martin: Problemer med F-35 bliver løst

Jamen,

Hvad så med Apple oppe i Viborg? De vil jo have og er blevet lovet al den grønne energi. Dette er en katastrofe af dimensioner.

9. apr 2015 4:53Elmotorvej: Dansk vedvarende energi helt til Hamborg

Grippen can do it...

Nu har jeg mere teknisk forstand på støvsuger end jetfly. Men alle beretninger tyder på, at F-35 byder på en del udfordringer mildets talt. Og et jetfly på jorden gavner mindre end et cesna propel fly i luften. Dertil kommer, at det hentydes til her blandt kommentarene, at der kan drives op til 1...

26. mar 2015 19:41Det amerikanske forsvar sminker tallene for F-35-kampflyet

Selvfølgelig kommer der arbejdspladser

Men når byggeriet er fuldført vil der ikke være ret mange tilbage direkte på datacenteret. Der er tale om et kæmpe stort lager og den slags styres i dag stort set fuldautomatisk med robotteknik. Jeg kan ikke se det ikke skulle kunne lade sig gøre i et modul opbygget datalager, hvor robotter autom...

26. feb 2015 8:44»Det er helt uforståeligt, at Apple lægger et datacenter i Danmark«

2,5 grunde til Apple placere mega datacenter på mark i Viborg

grund: Adgang til enorme mængder af stabil vedvarende energi. grund: TAT-14 ved Nr. Nebel med enorm data kapacitet såvel til USA og ud i Europa. 0,5 grund: NSA har højst sandsyn direkte adgang til TAT-14 Nr. Nebel.

26. feb 2015 8:35»Det er helt uforståeligt, at Apple lægger et datacenter i Danmark«

Hvis jeg...

Skulle spise den mad vist på billedet, så ville jeg kaste op...

27. nov 2014 19:30Patientmad blev fremstillet i en beskidt betonblander