close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Steffen Hansen

Kommentarer

Gentagelse af forsøg

Den tidligere svenske finansminister Anders Borg forsøgte i sidste uge at bekræfte forsøgets resultater. Omend en forsøgsperson er et ret lille datamateriale kom han til den stik modsatte konklusion, idet han fik et blackout og således ingenting kunne huske dagen efter indtagelse af alkohol.

6. aug 2017 23:05 Alkohol efter indlæring stimulerer hukommelsen

Re: Ønskes: mærkning som MRSA inficeret

Udover MRSA så bør du vel også lige få analyseret for bl.a. Salmonella, Campylobacter, E.coli, Clostridium spp. B. cereus, Shigella spp. etc. ?

20. mar 2017 20:44 EU-agentur vil forbyde brug af zink til smågrise

Re: Zink og kobber Gluconat

@Henning Rolapp: find et andet forum at diskutere i, det er jo det rene nonsens det du fremturer med. Har du nogensinde læst EU direktiv 1831/2003? Hovedessensen i dette direktiv er, at det givne fodertilsætningsstof skal være sikkert og effektivt at anvende for både dyr og mennesker. Det beskytt...

24. okt 2016 13:27 Landmand og dyrlæge: Vi fjernede MRSA med kosttilskud

Re: Zink og kobber i svinefoder

Zinkoxid fungerer udmærket som eneste zinkkilde i svinefoder, og det har været anvendt i årtier uden at der har været konstateret zinkmangel hos grisene. Når du hævder, at zinkoxid ikke kan anvendes i foder vil det være interessant at vide, hvor man kan finde dokumentation for dette.

10. apr 2015 10:13 Landmand og dyrlæge: Vi fjernede MRSA med kosttilskud

Re: Zink og kobber i svinefoder

Effekten af zink og kobber er konstateret igennem effekt-forsøg, og det er ganske rigtigt ikke en fysiologisk effekt fra selve spor-elementerne, da den tilsatte mængde til smågrisefoderet langt overstiger grisens fysiologiske behov. Der er ikke ud fra artiklen belæg for at konkludere, at zinkgluk...

9. apr 2015 21:25 Landmand og dyrlæge: Vi fjernede MRSA med kosttilskud

Zink og kobber i svinefoder

Effekten af ZnO og CuSO4 på foderudnyttelse og tilvækst hos svin er yderst veldokumenteret. Det er derfor ikke korrekt, at de ikke gør nytte.

9. apr 2015 15:26 Landmand og dyrlæge: Vi fjernede MRSA med kosttilskud

Zinkgluconat

Man kan ikke konkludere noget som helst på baggrund af et "forsøj", og det undrer egentlig, at der findes plads her på dette medie til at bringe "resultater" frembragt på så uvidenskabelig vis. Zinkgluconat har fået så mange anprisninger mod alverdens problemer i svineproduktion, at det virker yd...

9. apr 2015 13:52 Landmand og dyrlæge: Vi fjernede MRSA med kosttilskud

Re: Økologisk svineproduktion

Antallet af slagtede økosvin stiger jo ikke. Hvis det var så økonomisk fordelagtigt ville produktionsomfanget stige. Der er mange diegivende søer, som er i negativ energibalance, og det er et af de mest velkendte reproduktionsproblemer, at søer mister vægt i diegivningsperioden og efterfølgende i...

2. mar 2015 17:33 Landmænd bruger resistensfremmende zink i stedet for antibiotika

Re: Omlæg produktionen

Undersøgelsen fra DTU siger jo netop at der ikke er nogen entydig forskel imellem økologisk og konventionel dyrkning.

2. mar 2015 17:22 Landmænd bruger resistensfremmende zink i stedet for antibiotika

Re: Omlæg produktionen

Du mener dermed ikke det arbejde DTU foretager sig er uafhængigt? Et større generelt indtag af grønsager har en større sundhedsmæssig effekt end hvorvidt det er konventionelt eller økologisk dyrket.

2. mar 2015 16:56 Landmænd bruger resistensfremmende zink i stedet for antibiotika