Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens Ole Stilling

Jens Ole Stilling

Kommentarer

Re: Kan det virkelig passe?

Det kommer vel an på hvor micro microplast er. Jeg ville også tro mere på det hvis det var nanoplast. Men hele historien lugter langt væk af korruption og løgne.

22. aug 2019 22:38WHO afviser fare ved at drikke vand med mikroplast

Uansvarligt

Helt konkret. Man undersøger først rigtigt grundigt og hvis resultateter ok så drikker man. Ikke omvendt. Men det er i dustristandard og WHO strategi at først forgifte folk og så undersøge.

22. aug 2019 14:55WHO: Foreløbig ingen tegn på, at mikroplast i drikkevand er usundt

Re: Grundet at man ventilere

Anders: Udbetaling danmark og dets retsgrundlag er i høj grad suspekt. De kan nogle fine finter som nok er ulovlige. For eks de manipulerer udbetalingerne sådan at en del af de månedlige udbetalingerne bliver forsinket ( to måneder) og i essens så aldrig bliver udbetalt. Hver måned gentage...

22. aug 2019 12:22Indeklimaforsker: Vi må leve med mere CO2 indendørs

Re: Det undrer

Ebbe: Det er vist ret klart at WHO er mere end ude på glat is. Det er usandsynligt at den påstand er sand og der kan kun være en årsag til at WHO våger sig ud på glat is. Sarkasme er tilladt her.

22. aug 2019 12:13WHO afviser fare ved at drikke vand med mikroplast

Det undrer

Det undrer at WHO ikke anbefaler at vi bør drikke vand med mikroplast, eller ligefrem tilsætte microplast for at få bedre helbred. Nå man skal ikke være for ond ved dem. De prøver bare at hjælpe på overbefolkningen. Måske kan vi også CRISPR et gen ind så vi ligefrem kan fordøje plast. Hvorfor ha...

22. aug 2019 9:38WHO afviser fare ved at drikke vand med mikroplast

Re: Jeg vil gerne spørge jer.

Det er meget muligt at der er ensomme sorte huller som vandrer omkring i galaksen, men vi kender ingen. Der er nogle sorte huller i vores satelit galakser men de er lidt langt væk. Så tag en kop kaffe eller to medens du venter.

20. aug 2019 13:31Observeret for første gang: Sort hul sluger neutronstjerne

Re: "Hvis der er tale om en sort

En milliard ton ? Det er da så lidt at man ikke kan måle at det bliver slugt af et sort hul på den afstand. Det er en stor sten .

20. aug 2019 8:33Observeret for første gang: Sort hul sluger neutronstjerne

Nedbrydning

I tidligere tider blev træer til kul. Nu bliver det nedbrudt. Er det fordi der på et tidspunkt opstod en svamt som nedbrød træet og gjorde en ende på kullagrene?

19. aug 2019 16:47Spørg Fagfolket: Er skovrejsning ikke blot at udskyde CO2-problemerne?

Etanol fra industrigas?

Jeg synes jeg ikke rigtig forstår fordelen ved at omdanne CO2 fra kulfyrede stålværker og andet til Etanol som så forbrændes og bliver til CO2. Det synes dog bedre at det bliver til plastic som måske kan genanvendes.

13. aug 2019 8:44Novo investerer en halv mia. kroner i gasspisende kaninbakterie

Re: Små fisk

Mon ikke du (Ebbe Petersen) har misforstået det. Frugt refererer ikke nødvendigvis til Led pærer. Og lavt hængende er et metafor.

7. aug 2019 20:04EU’s elpære-krav sparer 16 TWh i Norge