Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Pedersen

Peter Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

70.000 ultrafine pr. kubikcentimeter

"Der er i øjeblikket ikke noget lovkrav om grænseværdier på området for ultrafine partikler." Den synes jeg, de kommer lidt nemt omkring. Jeg har i mit tidligere job for Teknologisk Institut været ude at køre i samtlige af DSBs dieseltog for at måle antallet af ultrafine partikler i passagervogn...

18. sep 2018 14:57DSB klar med løsning på forurening fra forældede ME-lokomotiver

NaOH

Som gammel shower er det skønt med en artikel, som bringer minderne frem :o) NaOH beskrevet som natriumoxid (Na2O)?? Det vil jeg nu kalde natriumhydroxid. Tak for en fed video, som jeg skal dele med børnene :o)

16. feb 2015 8:08Alle tog fejl: Her er den rigtige forklaring på natriums eksplosive reaktion i vand

Måling af aerosol fra afbrænding af lys

Kai Dirscherl fra DFM (Dansk Fundemental Metrologi) har allerede udviklet en testmetode til at teste antal partikler fra forskellige lys-typer (hold jer fra lagkagelysene!). Han ligger inde med rigtig spændende viden herom.

12. sep 2013 9:24Stearinlys forurener danske hjem på niveau med lejligheder i Beijing