Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Julian Hollingbery

Julian Hollingbery

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Infrastruktur

I min branche dimensionerer man kritisk infrastruktur med redundans, sådan er der er noget at falde over på i spidsbelastnings- og vedligeholdelsesperioder. På et tidspunkt bliver kollektiv transport vel anerkendt som kritisk infrastruktur og bliver håndteret som sådan? I min verden er det hovedr...

15. mar 2018 11:35Ministerens egne eksperter: Nu er det endnu mere attraktivt at indføre roadpricing

Re: Ørestad

Lad os nu placere dig i Blovstrød, og flytte dit arbejde til industriområdet på Løjtegårdsvej. Du cykler til Allerød Station og går fra Tårnby?

1. feb 2018 16:55Tæt trængsel: Bilister i København kører én kilometer på syv minutter

En kreativ proces

"I modsætning til at stille en sundhedsdiagnose er skabelsen af en film-trailer en kreativ proces." Uden at være sundhedsfagligt uddannet tror jeg at enhver som har set tv-serien House eller oplevet ikke-trivielle diagnoseforløb i virkeligheden kan indse at dette udsagn er lige skarpt nok vinklet...

24. apr 2017 11:19IBMs Watson laver trailer til film

Re: Troen på det teknologiske fix.....

I den verden jeg opererer i, kunne man aldrig finde på at bruge driftssystemet til at afprøve nye teknologier på. Hvorfor er det lige at vi accepterer at der på S-togsstrækninger kun er to spor, og ikke tre, hvor det tredie ville kunne udnyttes i langt de fleste vedligholds-, test- og opgradering...

15. feb 2017 9:41S-togenes nye signaler kan ikke tåle is

Procentregning

Dette er ikke for sjov: Der er for mange voksne mennesker som totalt fejlvurderer væsentligheden af alt muligt fordi de ikke har en intuitiv forståelse af procentregning.

20. jan 2017 9:02Hvilket videnskabeligt begreb er det vigtigste, folk kender for lidt til?

Re: Rettidig omhu ?

Hvad mon du mener? Rettidig omhu er da netop at udarbejde sådan et kortmateriale..

4. jan 2017 13:59Unikt dansk kort viser, hvor oversvømmelserne rammer

Re: Festen er lukket.

Det synes jeg egentlig er helt passende. I forhold til de andre aktører som har brugt lang tid på at eksperimentere med selvkørende biler, så fik denne historie godtnok Uber til at fremstå som "smart-i-en-fart"-amatører, hvilket ville have skadet hele branchen, hvis de ikke stoppede.

22. dec 2016 11:07Cyklist, vogt dig for Ubers selvkørende biler

Hvorfor skal det forskere agere på journalisters præmisser?

"Vi lever i en tid med hurtige medier og breaking news, hvor vi har behov for at kunne ringe til jer og få et hurtigt svar." Kan vi blive enige om, at det er medierne selv som har skabt denne situation? Der er ingen brugere (udover andre medier) som for alvor efterspørger dette. Uanset, så er det...

15. jun 2015 10:41Dumme journalister og fordrejede fakta sender forskere i flyverskjul

Re: professionel ledelse

Hvad mener du? Hvad bygger du det på, at der "ikke er mange professionelle ledere i det offentlige"? Hvad er din pointe? Hvad har antallet af ansatte at gøre med om ledelsen er professionel?

6. okt 2014 11:39Statens opgørelse af eget energiforbrug er et stort rod

"Ufølsom grafen-sensor spotter dna-skader"

Umiddelbart tænkte jeg: "Det er da synd for dna-skaderne! Hvad mon der menes med det?", men nærlæsning af overskrift og artikel afslører jo heldigvis hvad der er tale om..

25. sep 2014 11:41Ultrafølsom grafen-sensor spotter dna-skader