Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jakob Bork

Jakob Bork

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Margrethe Vestager skal

Margrethe Vestager = den intellektuelle udgave af Chuck Norris?

19. jun 2019 21:29FaceBook er et land nu

Re: DLR brugte brændselsceller fra Serenergy for 9 år siden

Antares E2 fra Lange Aviation har haft debut i år. https://fuelcellsworks.com/news/lange-avia... Her er meget mere info https://www.lange-research.com/antares-e2 40 timers flyvetid med 200 kg payload med elmotorer og CO2 neutral metanol brændselsceller fra SerEnergy.

17. okt 2018 14:06Norske elfly-byggere tror ikke, at batterier er nok: Designer ny rækkeviddeforlænger

Re: Der er bogstaveligt 1000

Der er ca. 8000, der dør af kræft om året i DK (jeg havde faktisk troet, at det var flere - men det er jo godt:-) Hver tredje dansker får kræft! Du kan da ikke helt afskrive kræft på din liste over ting vi skal gøre noget ved i sundhedssektoren??? Kilde: https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/fakta-...

20. feb 2018 23:32Politikere: Kontrol med hormonforstyrrende stoffer i legetøj skal skærpes

Re: Live

Er der ikke meget afgasning fra klæbere og andre materialer fra en bil? Hvad sker der med sådan en bil over tid, når den ikke er designet til rummets vakuum? Er der nogle Cubesat byggere, der kan byde ind med en forklaring?

6. feb 2018 23:07LIFTOFF! Gigantisk bedrift - Falcon Heavy bestod prøven

en halvering i pris på 20 år

indeksprisen på en industrirobot faldt med næsten 50 procent mellem 1990 og 2010. Det var da ikke meget... Jeg er ikke helt sikker på om "Apple er ligeglade med, hvordan deres iPhones bliver fremstillet". De skal da fremstilles i den bedste kvalitet. Men i produkter, hvor man kan skrive krav...

3. nov 2017 23:56»Apple er ligeglade med, hvordan deres iPhones bliver fremstillet«

Re: Det eneste som er interessant er pris og data rate

Det eneste, der er interessant er strømforbruget! Det skal jo på ingen måde konkurrere med Wifi eller GSM/GPRS med IoT datarate.

14. jan 2017 22:50Dimsernes mobiludbyder melder sig klar i Danmark

Pensionsalder

Jeg er 36 år og jeg regner med at kunstig intelligens tager så meget arbejde væk fra os at min pensionsalder nedsættes kraftigt. Lad bare politikere snakke om støt stigende pensionsalder - det kommer ikke til at ske på lang sigt pga. kunstig intelligens. Når jeg bliver 55-60 vil jeg på hyperloop-...

6. okt 2016 20:07Går glansen af Nobelpriserne, og har danske universiteter verdensklasse?

Kunstig intelligens

For lige at få en ingeniørløsning i spil: Kunne man bruge Watson (kunstig intelligens) til løbende at afgøre eller "rate" sandheden i en offentlig diskussion. Google har jo allerede ødelagt mange diskussion ved at man bare lige kunne slå fakta op på nettet... Jeg forestiller mig en app på telefo...

20. jun 2016 21:20Sandheden og intet andet end sandheden

Re: Ikke sammenligneligt med SpaceX

Elon Musk har på Twitter et par fine kommentarer til præcist det emne. Han er kun middelmådigt imponeret... https://twitter.com/elonmusk/status/669202... og https://twitter.com/elonmusk/status/669129... Men personligt synes jeg da det er fedt at se den lande!

24. nov 2015 22:53Tag den, SpaceX: Amazon-stifters raket landede perfekt efter rumtur

selvlæring uden autopilot

Da det er en ren software opdatering (dvs. sensorerne er i bilen allerede), så forstår jeg ikke hvorfor bilen først skal til at lære nu. "Den bliver bedre når folk bruger det"... Den har vel kunne lære mens folk har kørt almindeligt i lang tid???

3. nov 2015 0:02Misbrug af Teslas autopilot: Ejerne sætter sig på bagsædet og læser avis