Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jimmi Andersen

Jimmi Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Grotesk

Det er jo totalt grotesk. Der står jo at formålet er: Grønland er i hård konkurrence med andre lande om at tiltrække udenlandske investeringer til eftersøgning og udvinding af råstoffer og olie. Ved at forbruge olie, kul og gas har vi øget temperaturen, så isen smelter. Det betyder nye områder s...

25. aug 2015 15:31Nu skal Grønland kortlægges digitalt

Norge er ikke medlem af EU

Kasper Hvis de kan finde ud af det oppe i Norge, så burde det da være muligt også at få det til at fungere herhjemme? Det skyldes måske, at Norge ikke ønsker at være medlem af EU.

4. nov 2014 13:13Norge åbner første svingbro i 62 år

Nordhavn

Bor der mange i Nordhavnen? Man har igen glemt steder hvor der bor mange, som en Nordvestlinje (nogenlunde som linje 5A) mod Husum-Gladsaxe. Og midten af Amager og videre mod Dragør. Var der ikke noget med at man sparede afgreningkammeret væk? Sydhavnslinjen er mere logisk end Nordhavn. Der bor ...

15. maj 2014 15:48Så stor er metro-aftalen: Biltunnel og to nye strækninger til i alt 13,7 milliarder

IKke alle skræmmes væk

Bor man i lejligheder med en fællesmåler, fortsætter man med fjernvarme og går ikke over til sin egen brændeovn eller el, for så skal man både betale fjernvarme og egen varmeforsyning.

4. mar 2014 11:20Nye krav til kraftværker vil skræmme kunder på flugt fra fjernvarmen

I er ikke sjove

I har åbenbart glemt, at USA havde masser af svipsere. De blev kaldt Flopnik, Oopsnik og Kaputnik.

29. jan 2014 17:57Kinas Måne-rover er gået i stå og kan være helt ødelagt

Det er ikke kun 1 kr.

Hvis man ikke læser det med mikroskrift, hvis man svarer på dem, melder man sig ind i en 'klub', hvor man betaler et skyhøjt kontingent om måneden på 299,00 kr. , 3.588 kr. på et år. Hvorfor det er lovligt, er ubegribeligt.

8. okt 2013 11:1447.000 danskere får stjålet deres identitet hvert år

Fartgal

Han havde tidligere pralet med, at han havde kørt 200 km i timen. Han nåede 'kun' 190 km da ulykken indtraf. Var han ude på at slå sin gamle rekord? Han har måske tænkt: Nu mangler jeg kun 11 km. Man det siger sig selv, at man ikke kan køre så hurtigt i et sådant et sving. Kigger man p...

27. jul 2013 10:04Ulykkestog kørte over dobbelt så hurtigt som tilladt

Re: Liv

Det har du ret i. Lige så snart at vi har mulighed for at undersøge de tidligste Mars-sonder, både de der er landet blødt, og de som er styrtet ned på Mars, vil vi få svar på det.

13. jul 2013 14:37Astrobiologer: Det er spild af penge, når Nasa overbeskytter Mars

Mars sonder

Er alle sonder til Mars blevet steriliseret lige så godt man gør i dag? Den første blev sendt op i 1964, Mariner IV. Den første som landede var Mars-3, som landede 2. december 1971. De sonder der er gået i kredsløb er vel for manges vedkommende styrtet ned på Mars. Hvis man ikke var så omhyggelig...

13. jul 2013 12:29Astrobiologer: Det er spild af penge, når Nasa overbeskytter Mars

EU og Europa er ikke det samme

Nej ! det bliver en stor gevinst at få sporvognene tilbage, der findes kun 3 hovedstæder i EU. der ikke har sporvogne, København, Reykjavik og Tirana i Albanien. hvilket ikke er et argument for at indføre sporvogne i Danmark Hverken Albanien eller Island er medlam af EU. De er europæiske lande.

23. jun 2013 15:43Nu får København sin første letbane