Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Poul-Henning Kamp

Poul-Henning Kamp

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Afstemning på Ing.dk

og det dybere formål er? At vise klimastøjsenderne hvor mange mennesker de pisser af med deres vrøvl ?

11. okt 2019 9:40Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Enig i ledens synspunkter, men.....

Jeg er helt enig i at vi ikke bare skal smide folk af. Men jeg mener nu stadig det ville gavne lødigheden og kvaliteten af debatten her på ing.dk, hvis nogle af de kraftigste støjsendere blev underlagt en kvote på f.eks 2 debatindlæg per døgn, indtil deres signal/støjforhold bedres.

11. okt 2019 8:59Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Mja,

Du kan også rydde en hel togstation med et stik eller slag våben. Ellers intelligente "terrorister" gør det ofte ved at glemme en indkøbspose eller kuffert.

8. okt 2019 14:18Kemikere risikerer bøde efter jysk brændstofeksplosion

Re: Hvis sådan en parabol

Lå et sted mellem stenbukkens og krebsens vendekreds, kunne man - på det rigtige tidspunkt - godt koge en gryde kartofler i brændpunktet ;o) Det gør Arecibo så vidt jeg kan gennemskue (18°N), hvordan mon de håndterer det ?

8. okt 2019 14:16Kina åbner for gigantisk radioteleskop

Re: Hvorfor?

Min holdning er, at man som ingeniør altid skal spørge sig selv hvorfor. ... og rigtig mange af ingeniører jeg kender vil svare med et rungende "Fordi vi kan!" :-)

7. okt 2019 22:00Dansk ingeniørkunst med et twist

Re: Hvor store er ........

Det fremgår tydeligt af teksten, at det er parabolens areal, og det er også det eneste der giver mening at opgøre i fodboldbaner -- du kan ikke spille på en åbning uden belægning Arealet af selve den reflekterende overflade er ligegyldig og har sådan set kun noget med brændvidden at gøre....

7. okt 2019 21:54Kina åbner for gigantisk radioteleskop

Re: Enheder

Jeg har ikke rigtig hørt at fodboldbaner skulle være radioteleskoper. Så har du ikke læst avisen ordentligt for 10 år siden: https://ing.dk/artikel/nyt-svensk-radiotel... LOFAR er for alle praktiske formål en fodboldbane som er et radioteleskop

7. okt 2019 21:51Kina åbner for gigantisk radioteleskop

Re: Status?

Vi arbejder på sagen, men der har været lidt fravær et par torsdage, så der er ikke sket så meget. Jeg lover at opdatere wiki'en med hvad der sker torsdag aften: https://datamuseum.dk/wiki/Rational/R1000s...

2. okt 2019 22:40Hjælp søges til 5V/200A PSU

Re: Bagstopper!

Jvf. den nylige dom i sagen om Michael Mann og hans hockeystick[...] Du mener den dom der fastslog at Tim Ball var et gammelt affældigt vrøvlehovede og at ingen derfor kunne tage hans udtalelser seriøst, hvorfor de heller ikke kunne være injurierende ? Hvad har den med dette at gøre ?

1. okt 2019 14:23Efter kronik i Ingeniøren: Bæredygtigt Landbrug stævner vandmiljø-professor

Re: min erfaring.

Min erfaring med metro i udlandet Der er en grund til at Charing Cross Hotel i London ikke har ret mange kunder der kommer mere end én gang :-)

1. okt 2019 9:41110 naboer har klaget: Københavns nye metro larmer og ryster