Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Poul-Henning Kamp

Poul-Henning Kamp

Kommentarer

Re: Pattebørnene slår til igen

Det hvor jeg arbejder skifter vi stille og roligt over til PTP som udstyret nu tillader det PTP er helt klart at foretrække hvis man har fysisk link hele vejen, men på tværs af internettet er det ikke meget bedre end NTP med høj poll-rate.

18. apr 2019 23:58Her er det: Første foto af et sort hul

Re: I øvrigt et godt eksempel på

Ikke har jeg tror du ændrer mening PHK, selvom jeg skærer det ud i pap Det du skærer ud i pap interesserer mig ikke. Med det teknologiske stade idag, er den eneste logiske og rationelle slutstilling, er at alle steder i Danmark er forbundet med fiber. Hvis Folketinget ikke havde dummet ...

18. apr 2019 16:39Teleselskaber: Bredbåndspulje ser bort fra teknologineutralitet

Re: Vi skal have vores energi et sted fra.

Og der køres stadig F1 motorløb, der ingen som helst mening har. Dansk landbrug anvender hen ved en halv millard liter diesel om året, noget der ligner 200 liter diesel per hektar. (http://www.maskinbladet.dk/artikel/mange-l...) En F1 racer er begrænset til 115 liter brændstof per løb. (...

18. apr 2019 10:48Næste år åbner første nye a-kraftværk i EU i 14 år

Re: I øvrigt et godt eksempel på

Er der nogen der stadig mener at bredbåndspuljen ikke er konkurrenceforvridende ? Taget i betragtning hvor dårlig konkurrencen er på bredbånd i Danmark, ser jeg ikke noget problem med at den er konkurrenceforvridende. Og hvis der skal hældes skattekroner i, giver det rigtig god mening at...

18. apr 2019 8:35Teleselskaber: Bredbåndspulje ser bort fra teknologineutralitet

Re: Øvelse gør mester

Jeg undres over at markeringerne på møllerne ikke er ens indenfor EU. Det er vist nok noget de individuelle (nationale) luftkontrolcentre bestemmer. (Her i landet: Naviair)

18. apr 2019 8:3160 vindmøller på 90 dage: Siemens indvier havmøllepark i Østersøen

Re: Michael Hansen

Færdselslovens §5 er som det fremgår tydeligt udformet så den entydigt lægger hele ansvaret på vejtrafikken, Det hænger jo fint sammen med at der ikke er så forbandet meget skinnetrafikken kan gøre ?

17. apr 2019 17:07Godsoperatør: Kun ét spor i Sønderjylland vil sende flere lastbiler på vejene

Re: Vi skal have vores energi et sted fra.

Since if it is ok for wind to have Norway as a backup than it is ok for nuclear. We have transmission capacity to Norway and Sweden to cover for an entire park of wind mills to fall off the grid, we have nowhere near the capacity required to let 1.6 GW in a single unit fall off the grid.

17. apr 2019 13:48Næste år åbner første nye a-kraftværk i EU i 14 år

Re: Vi skal have vores energi et sted fra.

In contrast to wind turbines, no weather forecast will tell you when the nuclear powerplant is down, so no time to prepare! Og det er sjældent at man mistere mere end et par hundrede MW af gangen på grund af fejl.

17. apr 2019 7:48Næste år åbner første nye a-kraftværk i EU i 14 år

Re: Pattebørnene slår til igen

For ca. 2 år siden For 30 år siden satte jeg DCF77 modtagere på unix-computere. For 23 år skrev jeg refclock_oncore.c til NTPD og satte jeg GPS.dix.dk op med en specielt udvalgt OCXO og GPS disciplinering jeg selv havde implementeret. For 21 år siden skrev jeg koden der fik FreeBSD og N...

17. apr 2019 7:47Her er det: Første foto af et sort hul

Re: Pattebørnene slår til igen

Ved PHK selv noget? Nå, så er du pludselig blevet specialist i VLBI og frekvensnormaler ? Tillykke med det, men læs endelig videre, der er vist nogle finere nuancer du har overset. PS: Det fritager dig på ingen måde fra reglen om at gå efter bolden frem for manden.

16. apr 2019 21:31Her er det: Første foto af et sort hul