close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Lars Grønnegaard Pedersen

Lars Grønnegaard Pedersens billede

Kommentarer

Normer

Som bekendt findes der danske og internationale normer for utallige produkttyper, arbejdsmetoder og beregninger. Hvad adskiller tagpappet?

26. maj 2017 22:38 Konkurrencestyrelsen vil forbyde tagpapanvisninger

Re: Imu'en indeholder et

Umiddelbart kan jeg ikke se hvor højden kommer ind.. Jeg vil tro man måler accelerationen, og løbende foretager en dobbelt integration, så man får positionen.

26. maj 2017 22:10 Advarselsflag var skyld i styrtet for ESA' s Marslander

Deponi

Ideen bringer den dag nærmere, hvor der ikke er mere olie/asfalt at hente i undergrunden, og så længe asfalten ligger under skinnerne, bidrager de indgående kulbrinter i hvert fald ikke til CO2-belastningen af atmosfæren.

13. maj 2017 13:15 Nu skal der også asfalteres under togskinnerne

Nå....

vertikale landingsbaner Det er altså start og landing der er lodret. Landingsbanen er så vandret som de kommer:)

20. apr 2017 20:39 Firma vil sende el- og hybrid-passagerfly på vingerne i 2020

Hvordan kobler man om?

For en totalt novice på området er det lidt mystisk hvordan man kobler på i praksis. Det må vel foregå ved en forsyningstransformator, men i en krisesituation må der være mange usikkerheder, med eventuelle kortslutninger opstrøms, og store indkoblede belastninger hos de nødlidende kunder?

15. apr 2017 18:13 Her er hybridlastbilen, der kan sikre strømforsyningen

Feedback

Når det nu er en afprøvning af konceptet, får I her en smule feedback: Fint med noget video, det er virkelig interessant at se hardwaren. Der er et vist overlap mellem de mundtlige forklaringer i videoen, og de skriftlige forklaringer her på siden, og det er måske ikke helt optimalt. Jeg tror det...

8. apr 2017 22:51 Premiere på videoblog

Re: Tjaaa......

Jeg ser den helt klare fordel ved 2WD i uvejsomt terræn og/eller i sne og is. Kan fordelen ikke være, at man kan overføre mere effekt, uden at motorcyklen "stejler"?

3. apr 2017 20:58 Utrolig motorcykelnyhed: BMW med 2WD

Re: Super flot

"det flyvende teglværk" Jeg erindrer, at have set den kaldt en flyvende mursten, på grund af dens beskedne aerodynamik. Hvilken mening giver et teglværk i den sammenhæng?

31. mar 2017 17:12 SpaceX skriver (atter) rumfartshistorie – denne gang med genbrugsraket

Re: ISS reboost

Man kan se størrelsen af den relative acceleration Så kom der alligevel lidt interessant ud af et banalt spørgsmål. Det virker egentlig som en ret bastant acceleration af så stort og spinkelt system.

25. mar 2017 10:49 Spørg Scientariet: Hvordan kan en astronaut på rumvandring følge med ISS' hastighed?

Hvis illusionen er tilstrækkeligt god..

Ville en programmør eller designer ikke have brugt mere krudt på at lave et univers, hvor det myldrede med liv i stedet for kedelige galakser og stjernesystemer Hvis der var en programmør, ville han vel have magt over alle aspekter af programmet, og så kunne hun jo bare programmere en samling...

23. mar 2017 20:28 Eksisterer vi kun i en computersimulation? Debatten er blusset op på ny