Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jakob Halkier Hansen

Jakob Halkier Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Redningsbåde beskadiget

Det værste er næsten, at det er redningsbådens ophæng der tog stødet. Ingen flugtvej, ingen mandskab, produktion eller ej. Miljømæssigt var det så nok det bedste sted.

7. jun 2019 21:49Norsk boreplatform ramt af skib: 218 mennesker evakueret

Alle frikølere burde kræves tilsluttet fjernvarmenettet

Der burde redegøres for alle kW der bortkøles, og fyring for fuglene udover en bagatelgrænse skal modregnes i afgiftsfritagelsen, så er der også et loft over hvor dyrt det kan blive for virksomheden.

6. jun 2019 20:23Uden dyre varmepumper: Datacenter skal levere overskudsvarme direkte til Aalborgs fjernvarmenet

Re: Lidt trist at se...

Buerne får nyt liv som park for områdets beboere, jeg glæder mig personligt over at man trods alt har bevaret en lille smule, når nu man bygger 1500 boliger.

20. maj 2019 9:21Århus Sporveje får ny garage med karakteristiske jernbetonbuer

Renset spildevand

Det bliver umådeligt spændende at høre om varmevekslererfaringerne. Renset spildevand har mange spændende egenskaber, udover næringsstofferne i form af salte er der også et hav af andre opløsningsmidler i latterligt små koncentrationer, samt ultrafine partikler af forskellige materialer der på fo...

7. apr 2019 10:01Varmes af havet: 5 MW varmepumpe skal levere fjernvarme i hovedstaden

Fjernvarmen er kommet for at blive

Varmepumper er uacceptabelt for langt de fleste af to væsentlige årsager. 1) årligt servicebesøg og ejerskab over teknikken 2) varmebeholderen.

22. feb 2019 20:11Eksperter efter demobyggeri: Stil skrappere energikrav til byggeri

Enten eller

Da selve søgefjederen meget præcist er skåret væk fra billederne er det enten de vises sten eller noget umanerligt simpelt. Personligt hælder jeg mest til det sidste.

16. feb 2019 23:12Med en 15m ildtang...

Aarhus har set lyset.

https://bremsforgult.aarhus.dk/ https://www.linkedin.com/feed/update/urn:l... Ingeniøren bremser for gult, burde også kunne virke

29. jan 2019 13:34Gult lys betyder stop!

Re: Hallelujah!

Det er helt sikkert ikke elvirkningsgrad de angiver, sandsynligvis er det udelukkende optaget effekt. Det lader til at de vil foretrække at være lokale bostere til fjernvarme nettet, men det er jo kun her til lands det kan lade sig gøre. konceptet er vel: smid en bunke skrot ned i en isoleret ...

13. nov 2018 23:31Overskudsstrøm fra danske vindmøller kan lagres i stål

Justeringen er i gang

Hvor Mejlgade krydser Randersvej har man rettet lidt ind. Her samlede man ved letbanens åbning, snildt 100 cyklister i løbet af 10 min som så blev sendt over Randersvej i en kæmpe klump. med rigtigt mange farlige situationer til følge. Det er som om at det hele glider lidt bedre nu, til gengæld...

13. sep 2018 11:21Letbane er svært

Re: Det sydlige udland?

Der er mange årsager til den manglende bæreevne for moderne murværk, manglende interesse er desværre nok den bærende kraft. En skræk for massive bygningsdele er en anden forhindring.

26. aug 2018 11:00En trold, en heks og et bæredygtigt hus