Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jørgen Nilsson

Jørgen Nilsson

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Jeg undres mere ift.

Enig. Prøv http://www.tu.no/. Den har ikke underlige blogindlæg.

18. nov 2014 20:42Pas på Putin

Jo!

Svaret er jo, og der skal ikke meget til. Vores er i den størrelse (lidt større gulvareal, men med skrå væg), og det kræver en vis oprydning, men der er så altid orden. Har du viktualierum? I benægtende fald, kan dette så bruges, når der er tilbud på køkkenrulle og flåede tomater.

9. nov 2014 22:03Lagerplads

Putins tale i oktober

Hej Karin, Prøv at læst Putins tale fra Oktober i Sochi, den svarer nok på dine spørgsmål. Underligt at den ikke kommer mere frem i medierne, for den giver jo et andet billede end det der males af Lidegaard (ak) og EU. Mine forretningsforbindelser i både Ukraine og Rusland fatter ikke en bjælde...

8. nov 2014 10:56Putin!

Bliv ved

Super indlæg du kommer med!

15. okt 2014 23:51Protonen længe leve!

Re: Én måde

100 læger bruger samme computermodel...

29. aug 2014 14:03Klimapanel sætter fuldt blus på advarselslamperne

Hmmm, ikke tilfreds

Først: endnu en kanonartikel fra Ramskov! Uanset om det er korrekt, giver det ikke indsigt eller tilfredsstillelse, at et matematisk bevis er lavet af en EDB maskine, som gennemgår 10000 liniers kode.

16. aug 2014 20:59Computertjek bekræfter den fuldstændige korrekthed af grønthandlerbeviset

Re: Ikke et spørgsmål om eksperiment

Da Pi jo er defineret som forholdet mellem en cirkels omkreds og dets diameter så er verden bare sådan. Od≡π Det er bare et specialtilfælde af det generelle teorem fra Josef Barbie (ikke sikker på hans efternavn): for enhver kurve i planet med konstant diameter g...

9. apr 2014 13:27Hvor præcist har vi egentlig målt pi ?

Godt og informativt

Tak for dine indlæg! De er interessante og informative. Held og lykke med dit projekt. Er det muligt at se lidt billeder fra sitet, og hvordan det skrider frem?

31. mar 2014 10:04Hvad er der i vejen med vores øjne?