Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karsten Lundsbøl Petersen

Karsten Lundsbøl Petersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Kan det virkelig passe?

Der står at plasten skylles ud af kroppen med urinen. Kan det virkelig passe? Dvs at plasten passerer fra mavesæk og tarm videre til blodbanen, og derfra via nyrerne til urinvejene. Mit umiddelbare bud ville være at plasten forblev i tarmsystemet indtil det nåede bagdøren ud.

22. aug 2019 22:18WHO afviser fare ved at drikke vand med mikroplast

Lad tvivlen komme børnene til gode

Man kunne jo også vælge at lade tvivlen komme børnene til gode og midlertidig forbyde brugen af stofferne indtil der foreligger dokumentation for at de er ufarlige for mennesker.

18. jul 2019 22:06Regeringen afviser straks-forbud mod kræftmistænkte pesticider

Stiller Pelle Dragsted op?

Stiller Pelle Dragsted overhoved op til folketinget denne gang?

14. maj 2019 16:02Her er kandidater I kan stemme på..

Hvor skal strømmen komme fra?

Elbiler er jo kun et grønnere alternativ hvis strømmen de oplades med er fremstillet på en klimavenlig måde. Det er ikke mange dage om året at Danmark har overskud af sol/vind strøm, så hvad er planen kære politikere? Hvor skal strømmen komme fra om blot 12 år? Og kan distributionsnettet også kla...

2. okt 2018 22:08Lars Løkke trumfer Klimarådet: 1 million el- og hybridbiler i 2030

Re: Hvor kommer plasten fra?

"Efter sigende stammer hovedparten af plastikken fra 2-3 af de største floder i Asien." Var det så ikke nemmere at sætte flydespæringerne op ved flodernes udmunding før plasten spreder sig for meget.

24. aug 2018 14:54Mærsk støtter dyr plastoprydning i Stillehavet: Forkert løsning, mener ekspert

Landsbytosse

Hvorfor ikke bare leje et lille fly? Billigere, nemmere, mindre risikabelt og med mulighed for at komme højere op end snollede 549 meter. Men PR værdien i en hjemmebygget raket er selvfølgelig bedre.

23. nov 2017 11:14Amerikaner vil skyde sig selv op i raket for at bevise, at jorden er flad

suk

Så hvis man står og skal bruge en dieselbil til kørsel i den indre by, så skal man hellere købe en ældre brugt model end en helt ny. Det skal da fedt hjælpe på luftkvaliteten.

10. okt 2017 11:45Frank Jensen: Forbyd nye dieselbiler i København fra 2019

Må vi se regnestykket?

Hvor kommer tallet 1 mia fra? Det er jo et helt absurd højt beløb for 2500 m rør. Også selvom en tilsvarende længde skal pilles ned først og de korrekte rør skal sniges ind i et næsten færdigt hus. Mindst 90% af budgettet må da gå til konsulentrapporter??

9. okt 2017 22:29Niels Bohr Bygningen: 2,5 km rør skal udskiftes - kan koste op mod én milliard ekstra

Hvorfor ikke også i dk?

God historie! Du skriver at vi ikke skal frygte edderkopper på vores nordlige breddegrader men ifølge John Dunbars kort er de små bæster fundet så langt mod nord som kirkwall. Altså nordligere end Skagen. Og din oplevelse på pubben indikerer at de giftige edderkopper måske er mere udbredte end vi...

20. sep 2017 21:07De dødbringende edderkopper, der nåede ind i England inden Brexit

Re: imponerende tiltro til danske afgifters globale virkning

Danmark skal løfte vores del af byrden, men det nytter ikke ret meget hvis ikke resten af verden er med på ideen. PHK, kan du ikke lige skitsere hvordan en dansk enegang med afgifter kan ende som en kanonforretning?

1. sep 2017 14:51Leder: Jo, Ole Birk. Klimaet er i den grad dit ansvar