Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Chr. Warncke

Peter Chr. Warncke

Kommentarer

Køb en Numatic James

Køb en Numatic James til ca. 1200 på amazon.de den har manuel ledningsoprul og ingen hastighedsregulering og er desuden lavenergi grundet godt turbine design. Suger rigeligt godt med 600W motor. Den kan nemt adskilles/repareres selvom det nok ikke bliver nødvendigt, da der ikke er ret meget der k...

13. maj 2019 15:19Forsker var en tur på genbrugspladsen: Umuligt at reparere moderne støvsugere

Vindmøller tak.

Det hedder stadig vindmøller på ordentlig dansk.

17. apr 2019 13:2460 vindmøller på 90 dage: Siemens indvier havmøllepark i Østersøen

Enfaset kabel?

Mon ikke der er tale om DC kabler.

9. jan 2019 8:2335 år gammelt søkabel lækker olie nær Hornbæk

Afbrænding af gas?

For Danmarks vedkommende handler det vel om nordsøen? Der eksporteres gassen og der flares kun af sikkerheds hensyn. Maksimalt energi fråds foregår i mellemøsten hvor gas brændes i urimelige mængder for at komme af med det. Dette skulle vi hellere arbejde for at stoppe i stedet for at overisoler...

29. sep 2017 16:18Gas fra olieplatforme bliver til dyrefoder og skåner klimaet

Hvilken uvidenhed

Der brændes ikke overskydende gas af på offshore produktionsplatforme. Flaren er et sikkerhedsystem hvor man kan komme af med gas på en sikker måde hvis der opstår brand eller problemer i produktionsanlægget. Der brændes en minimal mængde gas kontinuert for at sikre afbrænding ved nødsituationer.

29. sep 2017 9:24Gas fra olieplatforme bliver til dyrefoder og skåner klimaet

Re: Juster afgiften på brændstof...

Ifølge EU skal brændstofafgiften afspejle CO2 dannelsen, vist nok senest i 2022. Dermed blive diesel dyrere end benzin da det danner mere CO2 pr. liter. Sjovt nok er det indtil videre kun England der styrer i den retning :-)

10. nov 2015 13:47Rapport: CO2-skat på biler fører til svindel med emissionstal

Re: Så går det hele vel i lommen på Mærsk igen?

Du er ikke hæmmet af unødig viden hva? Alt i den danske undergrund EJES af staten. Udvindingsrettighederne er givet til DUC, DONG og andre på tidsbegrænsede licenser.

2. jun 2013 10:58Geus: Europas skifereventyr kan ligge under havbunden

Tillid er godt, kontrol er bedre !!!

I de "gode gamle" dage skulle el-materiel godkendes af DEMKO før de blev sendt på markedet. Længe leve EU's bureaukrati :-) CE mærke er ingen garanti når producenten er ligeglad med at opfylde kravene (læs kinesisk junk).

27. mar 2013 16:01Samtlige USB-ladere dumper i test: De kan give stød og bryde i brand