bloghoved starten på et startup

Spiri: Ny dansk elbil som mini bybus

Andreas Hoe Olsen

Til TechBBQ i sidste uge præsenterede Spiri deres prototype på en ny dansk elbil. Bilen skal bruges som en mini bybus og det er gratis at køre den. Galt eller genialt, det vil fremtiden vise - men ...

Fire lærerige podcasts om iværksætteri

Andreas Hoe Olsen

I dag vil jeg anbefale fire fantastiske podcast der alle har inspireret og hjulpet mig til at blive en bedre iværksætter

Derfor er ingeniører så uinspirerende at lytte på

Andreas Hoe Olsen

Når jeg fortæller om min ide, har jeg altid undret mig hvorfor folk ikke var mere imponeret, eller som minimum bare havde forstået en smule af hvad det er jeg laver. Jeg har været til en håndfuld ...

Test: Vil du være iværksætter?

Andreas Hoe Olsen

I dette indlæg vil jeg give dig en lille test som du allerede kan tage i dag. Testen vil afsløre om du er parat til at satse på din egen ide, eller om dit nuværende komfortable liv vægter højere. L...

Sådan blev jeg iværksætter

Andreas Hoe Olsen

Når man starter egen virksomhed, siges der at man springer ud som iværksætter. Min oplevelse er at man ikke springer ud, man hopper i, og så padler man for sin overlevelse. Her kan du læse historie...

Startup - vil du leve eller bare overleve?

Andreas Hoe Olsen

Denne blog vil handle om iværksætteri, opfinderi, familieliv, frygt og overlevelse, for om 6 måneder er kassen tom og hvad gør man så? Mit navn er Andreas Hoé Bergstrand, jeg er 33 år, gift med Je...