gæsteblog bloghoved mine tre uger i kina

Konklusionen fra Kina: Disciplin og hårdt arbejde

Jesper Wass

Hvad kan vi lære af Kina og deres teknologi? Dette spørgsmål stillede jeg for tre uger siden, da jeg sammen med ni andre studerende drog på studietur til Kina for blandt andet at undersøge, hvordan...

Uge 2 i Kina: Shanghais teknologi-"paradis"

Jesper Wass

Mit livs første rejse til Kina har nu nået sin anden uge, og de mange nye indtryk fortsætter. Beijing og Shanghai byder på imponerende teknologi – men også nogle mindre charmerende sider. Som du k...

Hvad kan vi lære af Kina og deres teknologi?

Jesper Wass

Hvorfor er kineserne så langt fremme teknologisk, og kan vi lære noget af dem for at nå ligeså langt? Jeg har aldrig før besøgt landet og oplevet dets kultur, så det kan jeg ikke helt svare på endn...