bloghoved rund karriere, mål og arbejdsglæde

Skal du også være astronaut? Eller: Sådan får du dine drømme til at gå i opfyldelse

Marianne Køpke

Jeg har med glæde fuldt med de sidste par dages udsendelser om Andreas Mogensen, der siden sin barndom har drømt om at blive astronaut – og som alle ved, i dag den 2.9.2015 er sendt afsted som den ...

Tips til større arbejdsglæde

Marianne Køpke

Hvad er arbejdsglæde? Lad os sige, at det er, at du går glad på arbejde, og du går endnu gladere hjem fra arbejde. Allerede her trækker du måske på smilebåndet, det plejer der i hvert fald at vær...

Sådan ser en RIGTIG karriere ud!

Marianne Køpke

Min far var tjenestemand eller er, hedder det vel, for det er vist noget man er hele livet. Da han begyndte sin karriere, var det helt normalt, at man skulle være på den samme arbejdsplads hele ens...

Lad ikke de gode tanker fra sommerferien løbe ud med badevandet

Marianne Køpke

Min sommerferie var internet fri. Det betød jeg havde tid til familien, til mig selv, til at lave qi gong øvelser og sidst men bestemt ikke mindst, at læse C. Otto Scharmers bog Teori U. Jeg læste ...

Har DU den karriere, du gerne vil have?

Marianne Køpke

Jeg er heldig at møde mange ingeniører og deriblandt desværre også nogle, som er havnet i en situation, hvor de egentlig ikke burde være – i så lang tid i hvert fald. For et stykke tid siden holdt...

Giv dit netværk mulighed for at hjælpe dig

Marianne Køpke

For et stykke tid siden modtog jeg en mail fra en tidligere kollega. Han skrev følgende: Hej Marianne, Hvordan går det? Jeg var en af de uheldige som røg ved fyringsrunden på XXX, så har man ogs...