close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
intelligent transport bloghoved

Timemodel er en håbløs forældet tankegang

Svend Tøfting

Timemodellen er død. Der skal i stedet ses meget mere nuanceret på togdriften i Danmark, så vi kan få bedre mobilitet for pengene.

Hastighedskontrollerne må da gerne give penge i statskassen

Svend Tøfting

Det er en lidt underlig indstilling at have, at det ikke må koste, hvis vi bliver taget i ikke at overholder færdselsloven.

So this is Christmas - and what have you done?

Svend Tøfting

Trafikken stiger og stiger – vi får mere og mere trængsel. Hvad har du gjort i det snart forgangne år for af forbedre mobiliteten.

ITS World Congress kommer til København i 2018 – hvad skal vi snakke om ?

Svend Tøfting

Invitation. Har du lyst til at bidrage på ITS Verdenskongressen i København i september næste år. Så læs her.

Kan din GPS finde vej?

Svend Tøfting

Selvkørende biler forudsætter opdaterede digitale kort. Men fakta er, at det er vi meget langt fra at have herhjemme. Har du tillid til din GPS?

Vil du sende dit barn i børnehave i en førerløs bil?

Svend Tøfting

Alle snakker førerløse biler, men fakta er at de ikke vil få nogen som helst indflydelse på trafiksikkerhed, trængsel eller miljø de første mange år.

Montreal - here we come

Svend Tøfting

Så er ITS verdenskongressen i Montreal i fuld gang. København skal arrangere verdenskongressen næste år og kommunen markedsfører kongressen med en stor stand på udstillingen.

Penge på vej til den digitale infrastruktur?

Svend Tøfting

Der investeres mange penge i den danske infrastruktur. Men vi undlader at afsætte de helt nødvendige supplerende midler til den digitale infrastruktur. Men nu blæser der måske mere positive vinde.

Den tredje vej

Svend Tøfting

I den ideologiske kamp om der skal investeres i veje eller i kollektiv trafik glemmer vore landspolitikere helt at der også er en tredje vej til at fremme danskernes mobilitet og det er den digital...

Tog på afveje

Svend Tøfting

Politikerne drøfter nu om BaneDanmark og DSB skal sammenlægges. Men det er ligegyldigt om BaneDanmark og DSB er ét eller to selskaber. Der skal i stedet tages grundlæggende fat på stramme regler og...