Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
close
Får du vores nyhedsbreve?expand_lessmail_outline
Nej tak
ida-bloggen bloghoved blog

Sæt tid af til fremtiden

Per Diget

Mangel på tid fremhæves i en ny analyse som den største barriere for danske virksomheders automatiseringsambitioner. Men den tid må man finde - ellers bliver man hægtet af udviklingen.

Tillykke med kommunevalget – husk teknologien

Per Diget

Manglende viden og tid er barrierer for øget automatisering hos både ledelse og medarbejdere i de mindre medarbejdere. Det kan de nyvalgte by- og regionsråd være med til at afhjælpe.

Vækstpakke og finanslov kan styrke mindre teknologivirksomheder

Per Diget

Regeringens nye erhvervspolitiske udspil rummer flere gode elementer. Men der små stilles spørgsmålstegn ved, om skattefradraget for privat forskning og udvikling er højt nok.

Endelig forlader vi det analoge sovekammer

Per Diget

Det Digitale Vækstpanels anbefalinger er et tiltrængt løft til den digitale tidsalder. Men skal bestræbelserne lykkes, kræver det, vi i fremtiden også kan tiltrække og fastholde de rette it-kompete...

Automatiseringspotentiale på 46 milliarder kroner i dansk industri

Per Diget

Robotter og andre former for automatiseringsteknologi vil kunne øge produktiviteten i virksomhederne markant og bane vej for et tocifret milliardpotentiale, viser analyse fra IDA. Det er positivt, ...