XMLs vokseværk

I Ingeniøren her fredag har jeg skrevet en analyse, min første af slagsen, men forhåbentlig ikke den sidste. Den hedder XML bliver voksen*.

Her vil jeg gerne følge lidt op på analysen, og invitere alle, inklusive de tre eksperter jeg citerer i analysen, til at kommentere.

Først en rettelse: Det såkaldte XLM-eksempel er altså et XML-eksempel (XLM er Microsoft makroer, og noget helt andet).

Debatten om hvad XML er for en størrelse tyvstartede sjovt nok torsdag - se herovre.

En anden debat, og den jeg altså inviterer til her, er om XMLs fremtid. Der kom nogle bud i analysen, men der er meget mere at sige om fremtiden.

Hvad siger I?

Note *: Online-versionen af analysen er klemt ind i det sædvanlige webformat og diverse tekstbokse optræder som egne artikler. Hent PDFen istedet. .

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

René Løhde har udfoldede kommentarer i hans blog. Tak René.

Da jeg lavede research på analysen spurgte jeg bl.a. René om en masse ting. Et af spørgsmålene var om hvilke XML-standarder (det er jo en storfamilie af standarder), der er de vigtigste.

René siger: XML Schema, WS-Security og UBL. Og kommer med en flot forklaring af valget. Jeg har ikke selv taget stilling til hvilke tre XML-standarder, jeg selv synes er de vigtigste, men bestrider ikke nogle af René's kandidater, der alle er essentielle standarder.  

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten