Windows 7 sendt til de første test

Mens vi venter på service packs til Vista og XP er Microsoft allerede godt i gang med den næste store version af Windows, indtil videre kaldet "Windows 7", skriver TheHotFix.net.

Den første milestone af Windows 7 er, ifølge The Hotfix, sendt ud til en "select group of Microsoft partners".

Endnu er den nye Windows kun på alpha-stadiet, og det er meget småt med informationer, og Microsoft selv har endnu meldt intet ud.

Den næste milestone er sat til april/maj i år og milestone tre kommer i det tredje kvartal, skriver The Hotfix. Endnu kendes der intet tidspunkt på et beta-release.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Inden de kommer for godt igang kunne det være rart med et bare nogenlunde virksomt Vista. Jeg har været med hele vejen fra win 3.11 til 95 over 98, med en afstikker til 2000 og også ME, til den første udgave af XP. Hver gang er det som at starte på år nul mht. driftsikkerhed. Hvorfor skal det være sådan? Jeg bliver helt nogengange helt nostalgisk, og får lyst til finde doskoderne og 3.11 frem igen.

Vista's noget påklistrede eye-candy mht. til 3d-lir kan iøvrigt godt pakke sammen i forhold til hvad Linux Beryl kan præstere. Se her http://www.youtube.com/watch?v=ZD7QraljRfM

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten