close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
rumfart på den anden måde cs banner bloghoved

Vlog: BPM5 gimbal og Nexø II videosystem

Kære læsere,

Videoproduktionen kører pt. på den store klinge i værkstedet, så vi har allerede flere videoer linet op siden sidste indlæg her på Ing.

Som I måske husker havde vi et par fantastiske tests af Jops gimbal-system sidste år.

Illustration: Thomas Pedersen

Det er godt nok ikke noget vi arbejder med lige for nærværende men vi følte alligevel at der var mange ting, som vi ikke har fået fortalt omkring designet og beslutningerne bag. Derfor tog Jacob en snak med Jop omkring hele hans projekt og vores gimbal demonstrator-projekt. Det kan ses lige her.

Siden jeg skrev her sidst har vi også taget et kig på Nexø II's videosystem. Nexø II får hele tre videokameraer som bliver mixed onboard til ét signal, som så bliver sendt ned. Se mere om systemet i Jacobs interview med Alex.

Ydermere så har Carsten og Jacob lavet en video, hvor vi fremviser værkstedet. Det har været efterspurgt af mange, som ikke selv har haft lejlighed til at besøge os. Den video kan ses lige her.

Thomas Pedersen
er civilingeniør fra DTU fra 2006 og har en Ph.D. indenfor mikro- og nanoteknologi fra DTU Nanotech, og er nu ansat samme sted som seniorforsker. Thomas har bygget raketter siden 1999 og blev en del af Copenhagen Suborbitals i 2009. Han er et af flere medlemmer af Copenhagen Suborbitals, der skriver på denne blog.

Ja, det er fine små videoer. Fint initiativ.

Selvom det er off topic. Hvis alt går vel, hvornår forventer I så Nexø 2 fyres af?

  • 3
  • 0