Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Vis din matematik, vind en bærbar

Som I nok ved, har vi i øjeblikket en konkurrence kørende om, hvem af jer læsere, der er Danmarks bedste matematikformidler.

Nu er det jo snart juleferie, og det er måske nu, du har tid til at få den gode ide og producere din video (som du sender via Yousendit til community@ing.dk)

Din video skal formidle et matematisk koncept på en enkel og letforståelig måde. Den må maksimalt vare fem minutter og fylde 90 megabyte. Deadline for indsendelse er lørdag den 15. januar 2011 kl. 12.

Hvis du er i gang med at optage en video og har lyst til at diskutere din vinkel eller blot har brug for en god ide, så fortæl om projektet i debatten nedenfor. Hvilke tanker har du gjort dig? Hvad vil du gerne formidle? Og hvad kan vi forvente af dit indslag?

Har du praktiske spørgsmål til konkurrencen kan du skrive til community@ing.dk eller ringe på 33 26 53 56.

Husk - der er en bærbar pc med software til en samlet værdi af 10.000 kroner på højkant til vinderen.

Se et eksempel på en af de populære formidlingsvideoer fra Khan Academy:

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten