Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Vil du være med til at sprede de gode ideer?

Måske har du allerede hørt om Ted Talks, hvor spændende eksperter holder fængende oplæg om alt mellem himmel og jord foran et live-publikum. Efterfølgende bliver oplæggene lagt på nettet til fri afbenyttelse.

Hele konceptet beskrives i al sin enkelhed med "Ideas Worth Spreading." Ted Talks er også kommet til Danmark i form af TedxCopenhagen, og de havde stor succes med et spændende program sidste år med oplæg af blandt andre Troels Petersen, forsker i partikelfysik ved Niels Bohr Instituttet og en del af holdet på CERN, som han også har blogget om her på ing.dk

Nu er planlægningen i gang for 2010 og TedxCopenhagen vil meget gerne høre jer læsere om gode ideer til emner og interessante personer, der vil være de helt rigtige til at fastholde et publikum.

Derfor vil vi meget gerne høre dine bud i debatten nedenfor. Både redaktionen og TedxCopenhagen følger med.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først