true cousins

Video: Se el-dragmotorcyklen for fuld udblæsning

Glem for en stund det triste efterårsvejr og kom en tur til Scandinavian Motor Show i Bella Centeret fra fredag kl. 15 og hele weekenden.

Illustration: Privatfoto

Vi er naturligvis til stede med vores egen stand - Det Elektriske Hjørne - hvor man vil kunne komme helt tæt på vores (og andres) el-køretøjer. Stand nr. er C1-160.

Kom og se el-bilen TC9 Hornet med nye (brugte) batterier, el-dragbiken Silver Bullitt indehaver af 2 verdensrekorder, verdens hurtigste invalide scooter, en flot TESLA Roadster, el-mc streetfighter og et par øvrige køretøjer.

Vi byder også på EV-videoer, snacks og naturligvis masser af teknik og erfaringer. Vi forsøger at holde standen bemandet under hele udstillingen, så der altid er mindst én der kan svare på spørgsmål.

Men derudover er der en overflod af spændende og flotte køretøjer og masser af oplevelser, herunder bl.a. den vildeste opvisning med drifting, Top Gear Experience med the Stieg, se mere her: http://www.streetfire.dk/forsiden

Som en lille bonus har vi netop klippet en ny video med Silver Bullitts seneste bedrifter på 144 volt. Ingeniørens egen Thomas Boel har bidraget med en del af klippene, tak for det. Se den lige her eller på fladskærm i Bella Centeret, vi ses!!!

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

"verdens hurtigste invalide scooter" - paraolympics for scootere?? Mon ikke der er tale om en invalidescooter?

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten