close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Raket-Madsens Rumlaboratorium

Video-Madsengrammet...

Kære læsere...

Det kan sagtens tage et par ( meget fornøjelige ) timer at skrive en almindelig tekst blog, og jeg gør det jo ofte yderst impulsivt, og bare hvis jeg har et eller andet på hjerte. Men det er straks en anden sag med en videoproduktion. Så der har været for få videoer fra RML, det er helt klart.

Jeg vil gerne gå lidt i offensiven på den front, og bringer her to videoer...den første er det første video-madsengram - og den næste så charmerende at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at tage den med.

Vi starter med Madsengrammet:

Vi har haft en ung dame ved navn Celine i praktik og her er en video som hun ( uden nogens vidende ! ) optog i sin uge i Rumlaboratoriet.

Celine fortæller om sin uge, helt uden ord, men med megen fantasi - og hun ser altså det hun ser, og det er måske noget andet end det vi andre ser...

Peter Madsen

Peter Madsens billede
Peter Madsen
er kunstingeniør og fortæller i denne blog om sine projekter inden for raketvidenskab, astronautik, luftskibe, undervandsbåde og talrige andre emner, han beskæftiger sig med.

Kommentarer (6)

Ja, vi sætter en raket fast i sædet og så løber vi den op i omdrejninger med flokke af "Young gallant rocket pilots"

Lige som mine blogs er fyldt med stave eller slåfejl, så vil lyn video som disse også have nogen ups'er...

Så er spørgsmålet om det er formen, eller indholdet der betyder mest.

Men tak for tippet !

Peter Madsen

  • 6
  • 0