Vi hacker online-medier

Hold da helt op hvor har jeg fået mange reaktioner på mit blogentry "Jeg Hacker DR".

Det korte af det lange er, at siden min beskrivelse af, hvordan man kan liste hemmelige url'er ud af deres maskeringer og få lydfilerne gemt på den lokale harddisk, så har DR skiftet CMS-system og dermed gjort det endnu mere besværligt og i værste fald uoverskueligt umuligt at få gemt ting lokalt, så jeg ikke længere kan tage lydfiler med mig på min bærbare afspiller. Øv.

Læs eventuelt debattråden på ing.dk om hvad DR gør, det er underholdende.

Men her er nogle highlights fra de email, som jeg har modtaget om emnet:

tryk convert - vent ca 3 min for en 15 mb fil (min processor) 8. smil..."

Sådanne Christian, tak for den opskrift. Her er også et par ekstra goodies, som Christian deler med os:

"Her er en blog, der ekstremt grundigt kommer rundt om de fleste muligheder for grabbing af real-audio-streams og konvertering til mp3".

"Info: dit nettransport-link virker ikke, og på den officielle hjemmeside er programmet ikke længere freeware, men med 90 dages trial: http://www.xi-soft.com/default.htm ".

Tak også til

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Christopher skriver: "Jeg kan uden problemer downloade filen fra Sputnik.dk, men jeg kan ikke se den. Når jeg prøver at åbne filen i Windows Media Player (v. 10.0) får jeg en fejlmeddelelse om manglende DRM licens. Jeg er ikke abonnent hos Sputnik. Jeg har ikke foretaget mig videre, så jeg ved ikke, om jeg kunne se filen med en anden player (der måske var mindre restriktiv mht. DRM)?

Mht. SDP-downloaderen, så har jeg haft stor glæde af "Batch"-funktionen og jeg sender dig lige to filer, der henhv. indeholder links til alle Dolph-afsnit og alle afsnit af "Drengene fra Angora", sæson 2. Specielt den sidste er god, da Angora-afsnittene er anbragt på forskellige placeringer - jeg måtte bruge det andet program (Wmv-recorder) for at snuse mig frem til placeringerne. Prøv at åbne en af de vedhæftede filer i en teksteditor og kig på URL'sne (flertal af URL?)

/christopher  

  • 0
  • 0

mms://WMS.dr.dk/storage/Ung/Boogie/satirearkiv/angora/angora_1_01.wmv mms://wms.dr.dk/storage/forbrug/Livsstil/dolph/uds08_wm_std+500.wmv 

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten