true cousins

Verdensrekordforsøg m. TC-X kommende weekend

Illustration: Privatfoto

Billede taget under den nye sponsoraftales underskrivelse, foto: Annamarrie Lennings

Så er det nu!

Vi vil forsøge at sætte ny verdensrekord med TC-X under Malmø Open, der indledes med træning om fredagen d. 11. september. Hvis tiderne viser at vi har mulighed for at sætte rekord (dvs. hurtigere end 5,95 sek.), vil vi gøre dette lørdag (12.) eller søndag (13.). Vejret kan naturligvis også vise sig at være en forhindring - lige nu peger alt på lørdag ift. vejrudsigten.

Vi har for en måned siden kørt 6,20, men skal under 5,95 for at slå rekorden. Konkurrenterne i USA og England er begyndt at sætte gode tider, så vi håber at kunne vise dem at vi er ved at være rigtig med.

Et typisk billede, når de hurtigste knallerter på havnen fyrer den af

Malmö Open er i øvrigt det største drag racing arrangement i mange hundrede kilometers omkreds og der vil komme nogle af de aller hurtigste dragsters i Europa. Se bl.a. danske Frederik Schack der netop har genvundet sit 3. Europamesterskab i træk i Super Twin Top Gas Bike eller de aller hurtigste biler i Pro-Xtreme, der kører tider ned mod 4 sekunder, mens jorden skælver fra de op i mod 3.000 HK. Der er lige nu ikke mindre end 115 teams tilmeldt - åbenbart det højeste tal i laaaang tid.

Vi kommer med en udmelding fredag aften på Facebook siden , så I alle ved om det er værd at tage en tur til Malmø og se rekorden komme i hus. Vi udsender også en pressemeddelelse, så der er en vis mulighed for at minimum én TV-kanal dukker op.

Se mere om Malmø Raceway her.

Ny sponsoraftale - Munters

Til min store overraskelse kom min egen arbejdsplads, Munters, og tilbød os en sponsoraftale for TC-X. Munters, der er svensk og grundlagt af - den noget oversete - opfinder Carl Munters, er markedsledende på verdensplan indenfor mange forskellige former for luftbehandlingsanlæg og er særlig kendt for opfindelserne sorptionsaffugtning og evaporativ køling. Koncernen tæller ca. 3.000 mand og har også en omfattende after sales-organisation. Den øverste chef, Sebastian Leichtnam, var i foråret på besøg på vores kontor i Farum og så et billede af TC9eren, som hænger på min dør til kontoret. Jeg fortalte kort om TC-X og vores mål om at blive verdens hurtigste - og tænkte så ikke mere over det.

To måneder senere ringer han og spørger om Munters kan blive sponsor, da man vi køre et internt after sales-projekt, hvor servicefolkene deles op i "teams" og skal køre en form for "race" mod hinanden - et service-race. Vi kunne næsten ikke tro vores held, meeen på den anden side kan vi også beskedent konstatere, at vi åbenbart gør ét eller andet rigtigt, og at vi ikke er de eneste der FOR ALVOR tror på projektet.

Vi sagde straks "ja tak" og torsdag d. 13. august kom selveste den øverste chef for hele koncernen, John Peter Leesie, for at underskrive sponsoraftalen. Vi tog i Sydhavnen for at få nogle gode billeder og alle der var med, var nede og prøvesidde bilen. En rigtig fin dag med superflot vejr. Nedenunder et par billeder fra dagen...

Deres udsendte sammen med John Peter Leesie, CFO Munters sekunder efter underskrivelsen, Foto: Annamarrie Lennings

On location, Sydhavnen: En af de sidste rå steder i København, flere hundrede meter mur m. grafitti, meget spændende og flot, se området inden det forsvinder

Glenn forklarer ALT der er om el-drag racing til min chef, Anders Wahlberg, og selvfølgelig CFO, John P. L., alias Jobbe (i Sverige har alle et kælenavn, høj som lav), Foto: Annamarrie Lennings

The STIG, Foto: Annamarrie Lennings

Hans-Henrik Thomsen, True Cousins fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten