Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Velkommen til nye blog-sider

Præsentationen af blogs på ing.dk har fået en større - og ganske tiltrængt - overhaling og modernisering. Overhalingen indebærer nyt grafisk udtryk inspireret af nogle af branchens bedste sites og at samtlige blog-sidetyper har fået opdateret deres udseende.

Guidet tur:

Start med blogforsiden på http://ing.dk/blogs

Venstrespalten indeholder de aktuelle blogindlæg i kronologisk rækkefølge. Praktisk præsenteret med bloggens navn, bloggens overskrift, datering og antal debatindlæg. Udvalgte indlæg får for variationens skyld en illustration som blikfang.

Midterspalten ruller over flere skærmbilleder og giver en indgang til hver eneste blog.

Højrespalten er reserveret til andet indhold fra ing.dk

Vi ruller ned over blogforsiden og finder Huggebloggen - http://ing.dk/blogs/huggebloggen

Nu skiftes venstrespalten til Huggebloggen med overingeniør Petersens til tider ubegribelige kommentarer til dagen og vejen.

I midterspalten ligger rrs-link for bloggen. Derefter kommer oversigter over mest læste indlæg, mest kommenterede indlæg og bloggens arkiv måned for måned.

Klikker vi nu ind på et indlæg fra Huggebloggen "Statsministeren om de politiserende embedsfolk: Fred være med det!".

I venstrespalten ligger nu oversigt over seneste indlæg i Huggebloggen og en emneoversigt over indlæggene. I midten ligger blogindlægget og under det al den debat og tumult, overingeniøren har givet anledning til.

Som man vil se af ovenstående er vores blogpræsentation bragt væsentlig fremad i tilgængelighed og med mange nye informationer.

I øvrigt har vi åbnet nogle nye blogs - herunder Østbloggen og Siligreen Valley - men det er en anden historie, som vi snart vender tilbage med mere om.

Tag godt i mod det hele.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først