opfinderbloggen blog

Udfordringer søger opfindere

Forleden skrev vi en blog om den åbne tilgang her på sitet med titlen Døren på klem.

Nu åbner vi døren og inviterer Ingeniørens brugere indenfor til at løse et par opgaver stillet af virksomheder!

Igennem vores kollegaer i Teknologisk Partnerskab, der driver et stærkt netværk for virksomheder, har vi modtaget to udfordringer fra medlemsvirksomheder, som søger dygtige og kreative løsninger på udfordringer de står med.

De har valgt at lave en specifikation af deres udfordring og bedt os lægge den ud via Opfinderbloggenfor at se, om der kan komme et par gyldne løsninger ud af det.

Den tættere kontakt

Vi skrev i bloggen 24.marts, at det er en god ide at tænke mere åbent og bruge hinanden mere direkte virksomheder og opfindere imellem. Som opfinderrådgivere er vi mere og mere opmærksomme på, at begge parter kan drage nytte af en tættere udveksling.

For opfinderne kan vi gøre mere for at teste markedets interesse og dermed vurdering af potentialet tidligt i forløbet - og komme i kontakt med potentielle licensaftagere af opfindelserne.

Omvendt kan virksomhederne søge nye vinkler og perspektiver på deres udfordringer og udvikling gennem at benytte sig af opfinderes mangefacetterede kompetencer og evner til at finde løsninger.

DE TO OPGAVER - tag et print og giv dem en omgang opfinderovejelser:

## Reguleringsløsning ## Mekanisk rørpositionering

Dette er Opfinderrådgivningens blog som ordningen bruger til at formidle historier og budskaber omkring opfindere, opfindelser, idéudvikling og opfinderi.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten