Status

  • Ing.dk er under ombygning - vi er tilbage mandag med nyt udseende. Henover weekenden er alt vores indhold åbent, men man kan ikke logge ind og debattere.

Ubrugelig chat-feature fra Facebook

Så kom den, Facebooks chat-funktion. TechCrunch skrev om den allerede i midten af marts. Og efter udvalgte Facebook-brugere fik adgang til chat-funktionen i starten af april, er den nu bredt ud til alle på Facebook.

Meeeeeeeen. Den lader nu en del tilbage at ønske. TechCrunch skrev, at Facebook-chatten ville blive baseret på Jabber/XMPP-protokollen, som bl.a. også Google Talk bruger.

Dette åbner op for 3rd partssoftware til bruge til Facebook-chatten, fx Adium (til Mac) eller Pidgin (tidligere Gaim). Det er der pt. lukket for, desværre, så du er nødt til at være på Facebook.com i din browser, hvis du vil tale med andre.

Noget af det, jeg godt kan lide ved Google Talk (som jeg tidligere har givet udtryk for) er, at mine samtaler bliver gemt i Gmail. Så langt er Facebook heller ikke nået endnu.

Så selvom det formentlig er på rette vej, så er Facebook-chatten pt. en mere eller mindre ubrugelig feature, som man mest af alt kun kan bruge til småchatterier, såsom "hvad siger du til en kop kaffe i morgen eftermiddag". Æv.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten