close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
true cousins

True Cousins søger video-fotograf

Vi er kommet til den erkendelse, at vi ikke både kan køre race og optage godt videomateriale på én gang. Derfor søger vi en frivillig m/k, der har evner, udstyr og ikke mindst tid/lyst til at få optaget noget video af os og allerhelst også gerne klippe færdige videoer sammen. Det vil være en fordel (ikke betingelse) hvis du har optaget andet der bevæger sig hurtigt. Af logistiske årsager vil det være praktisk, hvis du bor i Storkøbenhavn, da de fleste race begivenheder forgår på Malmø-banen (vi kører afsted fra Hvidovre).

Vi kan ikke tilbyde betaling, men til gengæld afholder vi evt. udgifter når vi tager ud til race, eksempelvis transport, indgang, mad og drikke etc. - og naturligivs vil du blive krediteret i vores videoer.

Er du den rigtige (eller kender du nogen), så send en mail på hansi@wroum.dk asap med et par ord om dig selv og gerne nogle links til videoer du allerede har lavet.

Allerede på onsdag er der en chance for at komme i gang, da vi med sikkerhed tager til Malmø med Silver Bullitt for at køre hurtigere end nogen sinde før - der er sågar mulighed for at vi sætter en verdensrekord.

Hans-HenrikThomsen, True Cousins
fortæller sammen med sin fætter Glenn E. Nielsen om arbejdet med at udvikle og bygge deres lynhurtige el-motorcykler og -biler.