Tjek de globale priser når du handler på internettet

Det har altid været god latin at tjekke priser inden man handler. Ved handel på internettet er der nu mulighed for at sammenligne priser i vor globale verden. Der kan være rigtig meget at spare ved at hente varen i f.eks. Tyskland eller England frem for danske butikker.

Forleden "døde" vor trådløse telefon, og det viste sig at være det opladelige batteri, som ikke længere kunne oplades. På en dansk hjemmeside fandt jeg et nyt batteri. Det kostede 299,- kr.

En hel uhyrlig pris, idet jeg faktisk kunne få hele to nye tilsvarende trådløse telefoner med basestation og ekstra lader til samme pris.

Så kom Google mig til hjælp! Batteritypen blev "googlet", og en engelsk hjemmeside solgte samme batteri til knap 7£. Med levering blev det knap 80,- kr.

Ved handel uden for EU kan man løbe ind i problemer med told og moms. Men alligevel er der ofte meget at hente. I foråret var displayet på mit digitalkamera revnet og fotohandleren skulle have 1.500.- kr. for at skifte det. Så "googlede" jeg et display i Hong Kong. Med levering, værktøj til montering og monteringsvejledning kom det til at stå mig i knap 200,- kr., og så tog det mig under 5 minutter at skifte.

Leveringstiden skal man heller ikke være bange for. Displayet kom på 4. dagen efter bestilling. Tidligere har jeg fået varer fra Tyskland, Holland, Italien og England. Ofte leveret med GLS, NHL eller UPS på 3-4 dage.

PostDanmark kan bruge en hel uge fra Jylland til Hovedstadsområdet! Og så skal man måske på posthuset dagen efter for at hente pakken!

Så i disse finanskrisetider, brug Google til indkøb.

Emner : Batterier
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

"Forleden ”døde” vor trådløse telefon, og det viste sig at være det opladelige batteri, som ikke længere kunne oplades. På en dansk hjemmeside fandt jeg et nyt batteri. Det kostede 299,- kr."

Efter at jeg havde den oplevelse har jeg kun købt udstyr der bruger almindelige AA akkuceller, inklusive trådløs telefon.

Bent

 • 0
 • 0

Tak Bent!

Det gør jeg faktisk også, men min trådløse telefon har nogle år på bagen.

Når det drejer sig om digitalkameraer er der yderligere den fordel, at næsten enhver kiosk er leveringsdygtig i alm. batterier. Så "misser" man ikke vigtige optagelser.

Altså et god råd fra Bent: Tjek også batteritype.

 • 0
 • 0

nægter at sende elartikler til Danmark ?

Og må de overhoved det ?

De siger de har leveringsaftaler med leverandøren, men de må gerne sende til Tyskland og alle andre EU lande - bare ikke Danmark.

Tak Gary

 • 0
 • 0

Jeg ville købe en elektrisk tandbørste derfra, det kunne ikke lade sig gøre. Min teori var at elartikler med uudskiftelige forsyningsledning ikke var godkendt til den danske stikkontakt. Men så havde en ven samme problem med et HDMI kabel. Go figure.

Jeg selv har dog lige købt(og modtaget) en Asus netbook på Amazon.co.uk uden problemer - så helt hands off er DK da ikke!

Mit bud må være at det er leverandørernes bestemmelser, ikke deres egne. Nok er der 9 timer på batteriet(testet!) men el artikel er computeren stadig.(strømstikket i laderen var et normalt "shaverstik", så en Dansk model ledning var lige til at sætte på).

Mere on topic: Jeg køber gerne "dansk" når jeg kan, desværre er det bare ikke altid man kan blive enige med priserne. Nogle varer er bare urimeligt dyre i Danmark.

 • 0
 • 0

Uden på nogen måde at have aktier eller interesser i foretagendet vil jeg i den her forbindelse lige nævne www.dealextreme.com det er umiddelbart for godt til at være sandt, men priserne holder, og fragten er gratis.

 • 0
 • 0

Efter at jeg havde den oplevelse har jeg kun købt udstyr der bruger almindelige AA akkuceller, inklusive trådløs telefon.

Kameraer lever simpelthen ikke længe nok på AA-batterier. Derimod kan et Ixus tage flere hundrede billeder på en opladning.

 • 0
 • 0

Kameraer lever simpelthen ikke længe nok på AA-batterier. Derimod kan et Ixus tage flere hundrede billeder på en opladning.

Da jeg ikke har et "Ixus" (aner ikke hvad det er) kan jeg ikke kommentere det udsagn.

Men revolutionerende forskelle er der ikke mellem de forskellige akkutyper mht. kapacitet vs. volumen. Mon ikke du er løbet ind i selvafladningsproblemer i stedet hvis du har dårlige erfaringer med AA-celler?

Der er stor forskel mellem NiCd, NiMH og Li** i denne henseende.

Pointen er, at standarder er godt, specialsyede akkuer er noget l*rt.

MvH,

Bent.

 • 0
 • 0

Kapacitetsmæssigt i forhold til volumen, overgår standard NiMH batterier ofte specialsyede genopladelige. Så hvis kameraet kan fungere på NiMH batterier, er der ingen grund specialsyede dyre batterier. De specialsyede batterier, er ofte af ældre oprindelse, og indeholder ikke nyeste teknologi - standard batterier, er derimod oftest nyeste teknologi. LiOn batterier, har dog ofte større kapacitet end NiMH batterier, og kan tåle flere op/afladninger, men forskellen er minimal. LiOn har også laveste vægt i forhold til kapacitet.

 • 0
 • 0

Kameraer lever simpelthen ikke længe nok på AA-batterier. Derimod kan et Ixus tage flere hundrede billeder på en opladning.

Mit Olympus tager altså også "flere hundrede billider" på genopladelige AA-baterier! - Og så er det endda 'bare' almindelige 1900 mAh NiMH'er.

 • 0
 • 0

Hvis man køber varer for under kr. 80,-, skal man ikke betale told ved løb fra lande udenfor EU. Dette kan fx bruges ved køb af musik, DVD eller spil fra www.bangcd.com, som er billige, leverer fra udenfor EU og ikke beregner særskilt fragt.

 • 0
 • 0

Selv når man tror man køber dansk i dag så finder man ud af at pengene fosser over den danske grænse og i værste fald ud af Europa. Eller tjek Getm@re som er noget lig det billigste på elektronik herhjemme. De bliver undersøgt for momssvindel.

Jeg vil godt slå et slag for Ebay. Er du ligeglad med kvaliteten så kan man få alt tænkeligt elektronik der. Typisk fabrikeret og solgt fra HongKong. Jeg undrer mig stadig over hvordan man kan sælge et iPhone cover til 0,99$ inkl fragt. Det kunne Post Danmark da lære noget af i stedet for jeg skal betale 75kr for at få sendt en oplader til min bærbar fra Viborg til Skive. Ironisk nok er fragten faktisk en af de største barrierer for at jeg handler herhjemme. Det er simpelthen for dyrt at få sendt billige ting.

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten