Tillykke til mig selv

I dag (onsdag) skal jeg til eksamen i dette semesters projekt. Det er sidste eksamen i min bacheloruddannelse og den skulle gerne bestås.

Jeg har så valgt at fejre min (forhåbentlige) bachelorgrad med 13 dages ferie i Roskilde. Jeg drager nemlig allerede i morgen af sted til Sjælland og med i lasten har jeg 19 kubikmeter ragelse, som skal gøre Roskilde Festival til en bedre oplevelse for 190 studerende ved Aalborg Universitet.

Studentersamfundet ved Aalborg Universitet har nemlig de sidste fire år leveret frivillige hjælpere til afvikling af Roskilde Festival og i år er ingen undtagelse.

Ragelsen består bl.a. af 72 kvadratmeter telt med gulv, fuldt udstyret køkken, musikanlæg og to kæmpe spejlkugler. Desuden har vi hyret tre kulinariske køkkendrenge, som under warm up vil sørge for brunch og aftensmad til de frivillige.

Det bliver en sand fest :)

Så i god tråd med mit sidste indlæg, vil jeg de næste 13 dage gøre alt hvad jeg kan, for at glemme alt hvad jeg har lært de sidste fire måneder.

Til gengæld giver de næste to måneders fri fra skole, mig lysten tilbage, så jeg gider de næste to års studier. Derfor vil jeg blot nævne mit første indlæg her på siden og minde Arne om, at to måneders ferie med indlagt relevant studiejob, ikke kun er en dårlig vane, fra dengang vi alle skulle høste på farmands farm.

// Hundebøll

Emner : Studerende
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten