Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Think-Tank-Town

Det vælter ud med interessant læsning og jeg har tænkt mig at bruge weekenden på at læse noget af det.

Trafik

Først er der Ingeniørens egen trafikrapport. Den har jeg fået downloaded, men den er i Microsoft Word format og min OpenOffice kan ikke åbne den. Waay to go guys. Jeg satser på at der dukker en pdf op inden så længe.

Energi

En ny dansk rapport om solceller [blev presenteret igår](http://www.ei.di.dk/templates/dokument.asp?objno=1096401&MID=&Refresh=p%5Fobjno%3D1096401%26p%5Fforening%3DEI), men er endnu ikke til download. Jeg har dog fået lusket mig til en kopi og det ser interessant ud.

 Jeg tror den helt korte version af indholdet er at solceller boomer så meget at ingen dansk regering, uanset hvor inkompetent, kan forhindre en stor udbredelse.

Spørgsmålet er vist kun om vi i Danmark ligesom indenfor IT bare skal være slutbrugere, eller om dansk industri skal have en bid af kagen.

SCO vs IBM

I kan muligvis huske at et firma der kalder sig SCO har sagsøgt IBM for "nogle milliader" dollars for nogle år siden.

GrokLaw har omhyggelig fulgt sagen igennem hele den indledende fase og nu er den endelig på vej ind på langsiden.

Vi er nået til det punkt hvor IBM har bedt om at få smidt stort set hele SCO's sag smidt ud som grundløs og ikke bevist og der er mange spændende nye dokumenter i den forbindelse.

Hvis nogen skulle have SCO aktier tror jeg det er et godt tidspunkt at sælge dem nu.

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Hos www.cypax.dk kan man købe billige switchmode strømforsyninger (kun firmaer - private må betale lidt mere hos http://www.el-supply.dk/?Gid=434).Hos www.national.com og www.maxim-ic.com kan man lære lidt om hvordan en switchmode powersupply kan laves i praksis.På http://www.mindspring.com/~brucec/l3oth.htm er der en stor (men ikke opdateret) linksamling til forskellige elektronik-ressourcer, men grundlæggende switchmode-teori er nok sværere at finde.

 • 0
 • 0

Jeg bruger OpenOffice 2.0.3 og synes jeg får et fint resultat, også ved konvertering til pdf. AbiWord[www.abisource.org] kan såmænd også åbne den, dog uden billeder og figurer. Så vedhæftet er et stk. pdf. God læsning.

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten