Tak for halvandet år på bloggen

I løbet af juli måned starter jeg som teknologiredaktør på Computerworld ,og derfor er dette indlæg mit sidste på denne blog efter halvandet års blogging og omkring 114 indlæg.

Tilbageblik:

Og det skete i de første dage i december 2004 efter flere måneders planer og vridning af vores publiceringssystem udover en normaltilstand,som det aldrig er vendt tilbage til, at jeg kunne debutere med "kurts weblog". Det lidet originale navn udsprang af min minimale fantasi, da jeg blev spurgt om et navn. Og nu afslutter jeg Kurts weblog i den udformning den har på Ingeniøren.

Om ikke andet kan jeg bilde mig ind, at navnet på min blog er sådan lidt matter of fact-agtigt, og meget langt fra det jeg frygtede mest - at blive låst fast i et koncept, som var naglet til navne a la "Bit-bloggen - finurlige ind- og udfald i it-verdenen", du gyser formodentlig lige så meget som jeg.

Men altså, det var ret fedt at kunne være blogdebutant takket være skubben på og masser af fodarbejde fra D'herrer Lilholt og Elmose, den daværende netduo på Ing.dk. Tak til Ingeniøren for dette frirum.

Og så blev det sjovt på bloggen takket være jer brugere. I kommenterede og mailede mig temmelig tit med tips, konstateringer og gode råd.

Jeg ved der er brugere, der har fulgt med hele vejen. Jer vil jeg spørge: Hvilket indlæg kunne i bedst lide - og hvilket var for kedeligt? Under alle omstændigheder tak for bidrag, tak for inspiration og tak for turen så langt.

/kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja der kan man bare se!!!. Held og lykke i dit nye job. Du vil være savnet og så må vi se hvor alle de gode links til lækre programmer nu skal komme fra. En var tak for tiden der gik.   Venlig hilsen   Kurt Poulsen

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten