motorbloggen

Tag dog kørekortet fra den mand

I følge den svenke avis Aftonbladet har den svenske H&M-arving Stefan Bengtsson smadret en Koenigsegg CCX.

Han havde faktisk kun ejet bilen i 18 timer og det var den første model på svenske plader.

Det noget nær det dummeste jeg nogen sinde har hørt.

I følge et vidne skete ulykken under en overhaling, hvorefter bilen kører ind i en skraldebil (sopbil). Det første Stefan Bengtsson gør, er at gå hen på den nærmeste Statoiltank og købe en pressening, så han kan tildække bilen.

Der følger et kørekursus med hver bil, men i følge Aftonbladets bilekspert, Robert Collin, er biler ikke sværere at køre end andre tilsvarende biler. Og når vi taler om tilsvarende biler, så skal man lige huske på at en Koenigsegg CCX sender 800 hk ned til bagakslen. Topfarten er 395 km/t og prisen på svenske plader er 6,5 mio. SEK.

Hvis der er læsere af denne blog der har eksempler på dummere billister, så skriv dem her.

/Bjørn

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Jeg synes sådan set det er OK - den bruger jo alligevel så meget brændstof, at det burde være kriminelt at køre rundt i den. Så gerne flere smadrede biler for min skyld. Måske burde man dog sikre sig, at det sker på en lukket bane, så det ikke går ud over uskyldige personer.

 • 0
 • 0

Den norske dækkonge Tommy Sharif købte en Koenigsegg CCX for et par måneder siden. Efter et par uger havde han været i grøften et par gange. Det fik Christian von Koenigsegg til at ringe til ham og bede ham sælge bilen, da Christian ikke ville have mere dårlig omtale. Tommy solgte sin bil til Stefan Bengtson... Man kan godt sige Christian von Koenigsegg gik fra asken og til ilden.Spørgsmålet, som alle norske gutter stiller sig nu, er, om det var Tommys egne dæk der slap grebet.Deraf kan man lære at det at køre baghjulstrukket midtmotorbil med meget effekt installeret ikke automatisk er noget man kan, bare fordi man har mange penge. Det tager sin tid at lære.mvh Jens

 • 0
 • 0

Jeg synes, at man skal have lov til at køre og smadre alt, hvad man kan. Det er ikke kriminelt, så længe det ikke går ud over andre. Stefan er sikkert straffet nok, selvom han er arving af H & M.Derimod er det dumt, hvad en dum dansker gjorde: købte en Corvette Stingray i Sverige; kørte den på svenske plader i Danmark; viklede den omkring en lygtepæl; blev opdaget af panserne; skylder nu motorkontoret 1,6 mio inklusive bøde for moms- og afgiftssvig.

 • 0
 • 0

Den svenske finansmand/forbryder Stefan Eriksson smadrede en Ferrari Enzo i Californien i februar. Han var fuld da han kørte bilen, og prøvede at lyve sig ud af klemmen. Over for politiet påstod han blandt andet, at han blot var passager, og at en tysker ved navn Dietrich havde siddet bag rattet - og at de i øvrigt havde kørt om kap med en Mercedes McLaren SLR. Ingen af delene passede. Enzoen var i øvrigt meldt stjålet af den bank som Eriksson havde leaset den fra. Den var heller ikke indregistreret i USA. Det er en ret fantastisk historie, faktisk - ligesom historien om, hvordan han i det hele taget fik råd til - ikke bare én - men TO Enzoer og en Mercedes McLaren.Wired har skrevet om det: http://www.wired.com/wired/archive/14.10/g... 

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten