rumfart på den anden måde cs banner bloghoved

T- en dag og 20 timer...

Bare en kort hilsen her fra Copenhagen Suborbitals. Vi er i fuld gang med de sidste forberedelser til vores test på søndag af vores flight raket HATV.

Jeg er egentligt dybt splittet mellem min intellektuelle fornemmelse at dette her nok skal gå - fordi vi jo har lavet det efter samme opskrift som den trofaste XLR-2 - men alligevel...Vi scalerer altså op fra 25.000 til 140.000 newtonsekunder - og enhver ved at i den proces kan der godt snige sig fejl ind.

Vil dysen smelte, vil injektoren brænde igennem, kan tanken trykprøvet til 85 bar også holde til 40 bar nu med "live" lattergas i - har vi fået alle spor af solventer ud af den efter affedtningen...Vi lattergassen lave en waterhammer effekt i injektoren - kan det få den til at spaltes og dermed smadre injektoren indefra...

Vil målegruppen få data i kassen, eller får vi en fin test men ingen målinger ? Jeg har truet Thomas ( vores elektroniktroldmand ) med at blive sat på hjul og stejle og få sin egen skamstøtte - hvis det viser sig vi bare var ude og brænde fyrværkeri af...og han har svaret ved at doble alt og køre solidstate - så ingen rystede harddiske skal tage os ud.

Kære venner...kryds fingre, ører, arme, ben - kort sagt alt...for det her bliver spændende.

Vi bringer resultaterne fra testen her på bloggen så snart vi selv har dem.

Illustration: CS

Peter Madsen

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Stort Held og Lykke Peter Madsen.

Hold godt styr på processen til du er sikkert nede på jorden igen.

. . . og sørg bare for at få lagt nogle gode video'er ud. LOL!

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten