Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.
den levende maskine bloghoved

Standard pensum for introduktion til kunstig intelligens og maskinlæring

Når jeg er ude for at tale til folk på diverse arrangementer bliver jeg ofte spurgt om hvilke bøger man skal læse for at være med. Så jeg tænkte at jeg kunne oprette en "pensumliste":

  • For en generel introduktion til kunstig intelligens kan jeg anbefale Russel og Norvig. Den er standard på rigtig mange AI kurser rundt omkring i verden. Faktisk taler vi ofte om AI før Russel/Norvig, og AI efter. Den er let tilgængelig.

  • For en sandsynlighedsbaseret tilgang til maskinlæring er Murphy klart en af de bedste. Her skal man dog have fulgt med i matematiktimen og have lidt god tid. En anden hed kandidat er Bishop som også forudsætter en almindelig god forståelse af matematik.

Hvis man har lyst til at følge net-kurser kan jeg anbefale maskinlæringskurset ved Stanford. Det er Andrew Ng som giver dette, og dækker de aller fleste basale ting. Hvis man kun er interesseret i neural net kan kurset om neurale net, også ved Stanford være en god mulighed.

AndersKofod-Petersen

Google har lavet det her: udacity.com/course/deep-learning--ud730/ - Har du set på det, og hvad mener du om den ifht det fra Stanford?

  • 0
  • 0