hackerspace blog

Stafetten gives videre

Denne blog overtages nu af mig fra Riiiis for at give den nyt liv. Man kan diskutere, om det bliver bedre; samme udgangs punkt, samme emneområde, og vi går i samme klub.

Lidt som når man skifter bestyrelse. Der kan være nogle få ændringer, men det er sjældent det store. I Labitat hackerspacet har vi også en bestyrelse, og den har været næsten helt ny hvert år, og spacet fortsætter som altid, heldigvis.

Der er lidt det problem med frivilig arbejde - også i hacker miljøet - at man gerne vil så meget, men så skal man jo også yde eller levere varen. Det gælder blog indlæg, bestyrelsesarbejde eller løftet om at fikse en ting i fællesrummet.

Og nu har jeg lovet en blog.

Lidt som det for nyligt overståede kommunevalg, hvor meget blev lovet og vi nu venter på leveringen. I modsætning er mit motto : Jeg lover intet, men holder alt. :-) OK, der vil fortsat være fortællinger fra Labitat og teknologigenbrug med en personlig vinkel. Der er masser teknik i Labitat, både konstruktiv og de-konstruktiv. Der er også samspil mellem teknik og hackerspace miljøet.

NB: Nej, jeg har ikke stavet Christians efternavn forkert i den første paragraf. Mange, men langt fra alle, hackere bruger et alias, kælenavn eller tag. Nogen måske for at være anonym, men de fleste for at være unik. Mit navn er Msquare, udtalt "eM-Skvær", som i: M-i-anden-potens og forkortelsen er indlysende nok

Emner : Kompetencer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten