Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Grønlandsbloggen

Spændende temanummer om grønlandsk grønlandsforskning - Polarfronten

Når nu jeg går herhjemme og ikke har tid til at fortælle om min egen eller andres grønlandsforskning, så er det fantastisk, at der er andre, der gør det så godt.

Der er netop udkommet et nyt nummer af Polarfronten. Dette temanummer sætter fokus på grønlandsk grønlandsforskning.

Med smukke billeder og videomateriale fortælles om det store Qimmeq-projekt om den grønlandske slædehund, om de etiske dilemmaer omkring den grønlandske nationaldragt, om nye muligheder indenfor fiskerier, om de store grønlandske forskningsinstitutioners visioner for fremtiden og meget andet. Der er også en artikel om mit eget projekt, som jeg selvfølgelig også kan anbefale.

God sommer og god læsning.

Aviaja Lyberth Hauptmann er postdoc ved Grønlands Universitet Ilisimatusarfik, skriver om grønlandsk videnskab og udvikling samt om sin egen forskning i grønlandske mikroorganismer, der kan gøre verden til et grønnere sted at være.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først