Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Smart Grid: Diskuter med eksperterne live!

Torsdag den 4. november går Ingeniøren live. Det sker i samarbejde med DTU, hvor vi afholder vores første brugerdrevne konference om det intelligente elnet - Smart Grid.

På konferencen kan du møde nogle af Danmarks førende eksperter inden for intelligente energisystemer heriblandt Jacob Østergaard, centerleder på DTU's Institut for Elektroteknologi og Peter Mølgaard, professor og ph.d. på Copenhagen Business School.

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med intelligente energisystemer, og du får her en unik mulighed for at debattere med eksperterne, der også vil fremlægge spritny viden fra blandt andet Dansk Energi og energinet.dk på selve dagen.

Prisen for hele arrangementet er 1395,- kroner eksklusiv moms. Der er sandwich og drikkvarer inkluderet i prisen. Tilmelder du dig inden mandag den 20. september får du 10 procent rabat.

Tilmeld dig på http://ing.dk/live

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først