close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Slagelses næste Viggofon

Kendetegnet for det afgående byråd i Slagelse har været et antal stort opslåede projekter for Andre Folks Penge.

"Energipark Korsør" startede stort med brintbusser og Vestas-dræbende "vindturbiner" og er nu reduceret til blot et halmfyret fjernvarmeværk.

Et andet af projekterne handler om "Campus" området, hvor Slagelse Kommune foreløbig har brugt omkring 7.5 mio kroner på at flytte en uddannelsesinstitution til byen, men planen indeholder også en bro over stationen og en sportshal som i begge tilfælde skulle bygges for Andre Folks Penge.

Det tredje stort opslåede projekt handler om at gøre den gamle færgehavn i Korsør til "Vandsportscenter" ved at forbedre området så man kan "tiltrække investorer".

Problemet er bare at Korsør er vestvendt, så der er ret meget bølgegang inde i havnen og Slagelse kommune har ikke råd til bølgebrydere.

Her er en glimrende artikel i SN om hvorledes §17.4 udvalget kæmper for at finde en eller anden måde at skubbe de nødvendige udgifter over på nogle andre end kommunen.

Imens de sidder i Slagelse og gramser i mulvarpeskindet, har Nyborg Havn, der med sin østvendte placering er langt bedre til formålet for længst overhalet.

phk

Poul-Henning Kamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

Snapsene....de laver da øl i Slagelse kommune.....der er vist en drikkevise om en vognmand dernede fra...... så den manglende ædruelige snak dernedefra om dobbelt borgmestre og Viggofonerhar nok en naturlig årsag :)

  • 6
  • 3