close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
ingternt blog

Skriv din mening om matematik-videoerne

Vi har fået rigtig mange videobidrag til vores konkurrence, hvor vi søger Danmarks bedste matematikformidler.

I videoerne kan du se eksempler på alt fra ligningsløsninger, udregninger af cirkler og matematik i dagligdagen, men hvem lærer bedst fra sig?

Du kan finde læsernes videoer samlet i denne oversigtsartikel, og mens vi arbejder med bedømmelsen, kan du jo passende gå ind på de enkelte videoartikler og give dit besyv med.

Vi vil meget gerne høre din mening. Hvad fungerer formidlingsmæssigt godt i de enkelte videoer? Hvad fungerer ikke? Skriv din mening i debatten under den enkelte video.

Vi forventer at kåre en vinder i uge 5. Vinderen modtager, udover æren, en bærbar computer og software til en værdi af 10.000 kr.

Læs også mere om matematik i vores tema

Julian Henlov

Jamen ville det ikke være smartere at bede eleverne om at bedømme videoerne?!

Når man downloader udvidelser til fx Skype eller Firefox er det en smal sag at se, hvilken karakter andre brugere har givet app'en. Hvad med at bruge samme princip her, i stedet for at lade en flok garvede og indstuderede ingeniører (samt alt det løse, der også læser med....) vurdere noget, de i praksis er for langt fra til rigtig at kunne vurdere?

  • 0
  • 0

Jamen ville det ikke være smartere at bede eleverne om at bedømme videoerne?!

Jamen det er sådan set netop hvad vi er i gang med. Dommerpanelet består af professionelle matematikundervisere og elever (en klasse).

Derudover vil vi meget gerne tage læsernes vurdering med i betragtning, men naturligvis mere uformelt.

  • 0
  • 0

Som tidligere underviser (er dog ing.) i de ældste klasser, er initiativet PRINCIPIELT en god idé. I praksis tror jeg dog ikke rigtigt på idéen, da det er helt andre faktorer der har indflydelse på elevernes kundskaber (desværre)

  • 0
  • 0